Пајко Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Istorija je definitivno falcifikat nadmoćnih sila . To što smo mi doživeli ili bolje reći preživeli u zadnjih 20 godina , sada kada čitamo šta se to nama dešavalo u tih zadnjih 20 godina . Ljudi moji ko je ovde lud ja i moje oči ili ovi što objašnjavaju istorijste činjenice čiji sam ja bio "savremenik ". Све што се задњих 2-3 стотине година дешавало претходи овоме данас. И ако неко мисли да догађаји из овог периода немају везе са овим што се данас дешава, тај или много гледа америчке филмове или мисли да је на овај свет дошао само због себе. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Hahahaha gde odoste . Narod i nacija ? Kada kažeš za nekoga da je sloven on je pripadnik slovenskog naroda , bez obzira da li pripada Srpskoj , bugarskoj hrvatskoj ili nekoj drugoj naciji . Kada smo kod slovena , da li se svi slažemo da je karakteristika slovenskog naroda svetla put , plava ili svetlo smeđa kosa pa čak i plave oći ? Koliko ima slovena u Srbiji ? 301 sHa_sarcasticlol A to sad kao nije izmisljeno a te podgrupe odnosno nacije jesu? Pre ce biti da su i jedno i drugo izmisljotine. U proslosti veoma korisne izmisljotine bez kojih ne bi bili ovde u civilizacijskom smislu ali danas su veoma opasne i destruktivne. Ne slazemo se! Zato sto su te bioloske varijacije zastupljene i kod Kelta i Germana. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Istorija je definitivno falcifikat nadmoćnih sila . To što smo mi doživeli ili bolje reći preživeli u zadnjih 20 godina , sada kada čitamo šta se to nama dešavalo u tih zadnjih 20 godina . Ljudi moji ko je ovde lud ja i moje oči ili ovi što objašnjavaju istorijste činjenice čiji sam ja bio "savremenik ". Steta samo sto ovaj tvoj post nije falsifikat nego stvarno verujes u ovo kao i mnogi drugi na ovom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Зашто је толико компликовано прихватити да су Срби генетски мјешавина највише Словена и балканских старосједелаца, a да су културно словенска нација. На шта би то личило да Турци крену правити "доказе" како они никад нису дишли у малу азију, већ су одувијек били ту, у једном таласу су напустили и отишли у централну Азију да би се по томе као Селџуци и Османлије вратили поново. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Зашто је толико компликовано прихватити да су Срби генетски мјешавина највише Словена и балканских старосједелаца, a да су културно словенска нација. На шта би то личило да Турци крену правити "доказе" како они никад нису дишли у малу азију, већ су одувијек били ту, у једном таласу су напустили и отишли у централну Азију да би се по томе као Селџуци и Османлије вратили поново. А нашта личи када Бугари кажу да су они најстарији Словени и да остали потичу од њих? На шта личи када Македонци кажу да потичу од античких Македонаца? На шта личи кад Хрвати негирају словенско порекло па кажу да потичу од Келта, Германа итд? На шта личи кад Муслимани из Босне потичу од староседеоца и њине ''вјере босанске''? Успут, није компликовано а ни лоше ово што си написао у првој реченици. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 А нашта личи када Бугари кажу да су они најстарији Словени и да остали потичу од њих? На шта личи када Македонци кажу да потичу од античких Македонаца? На шта личи кад Хрвати негирају словенско порекло па кажу да потичу од Келта, Германа итд? На шта личи кад Муслимани из Босне потичу од староседеоца и њине ''вјере босанске''? Не личи ни на шта, осим на баљезгање, испољавање комплекса. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Не личи ни на шта, осим на баљезгање, испољавање комплекса. E pa ti lepo objasni Bosnjacima i Hrvatima da ne baljezgaju vise i da se izjasnjavaju kao Srbi muslimani ili rimokatolici i da im je maternji jezik srpski ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Е па зато и јест битно да се коначно поради на дешифровању историје. Данас се пред нашим очима ради на искривљењу истине а да то није толико битно не би се у процесима у Хагу расправљало шта је било пре 100-200 година и даље у прошлост. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Када видим своју генерацију данас, и ове млађе - рекла бих да је историја, национална свест и припадност одавно изумрла. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Када видим своју генерацију данас, и ове млађе - рекла бих да је историја, национална свест и припадност одавно изумрла. Па сестро, дуго се на томе радило. Још од оснивања Југославије, преко комунистичке СФРЈ, социјалистичке СРЈ, демократске итд. се радило на релативизовању српске националне свести. Пропаганда и српски синови који су опчињени западном идеологијом су дали све од себе да пљуну на своју земљу. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Па сестро, дуго се на томе радило. Још од оснивања Југославије, преко комунистичке СФРЈ, социјалистичке СРЈ, демократске итд. се радило на релативизовању српске националне свести. Пропаганда и српски синови који су опчињени западном идеологијом су дали све од себе да пљуну на своју земљу. Опет сматрам да човек може, ако жели да има довољно мозга и свести да размишља својом главом, а не да му неко други соли памет. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 U SFRJ Slovenke su rađale male slovence , Hrvatice Hrvate , Muslimanke male muslimane ; Makedonke male makedonce . AA Srpkinje su rađale male JUGOSLOVENE . Kada Srbija bude ušla u EU istorija će se ponovit Samo što će tada Srpkinje rađati male Evropljane . sHa_sarcasticlol Crveni Baron and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Опет сматрам да човек може, ако жели да има довољно мозга и свести да размишља својом главом, а не да му неко други соли памет. Џаба сестро кад им је испран мозак. Ја се сећам када сам био мали пионир и како ми је био испран мозак. Причали су нам како смо ми моћна земља што се касније показало да није тачно. Неки још увек живе у магновењу. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Џаба сестро кад им је испран мозак. Ја се сећам када сам био мали пионир и како ми је био испран мозак. Причали су нам како смо ми моћна земља што се касније показало да није тачно. Неки још увек живе у магновењу. Па да, они су пумпали наш его док није умро Тита, и после? Схватили смо да смо мањи од мрава и да стварно важи она... после Тита ... .smesko. Додуше сад запад чини своје да упрегну људе да што мање размишљају - нека размишља таблет, робот, смартфон место нас. pravopop Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука