Jump to content

Gej prava u Srbiji "naučna fantastika"

Оцени ову тему

Srdjan Kotur

Препоручена порука

Мислим, стварно не бих мога да се уздржим а да не пукнем од smej.gif smej.gif smej.gif , па нек ме `апсе:

62246_300475150052468_395804405_n.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Није за Хитлера гласала већина. Хитлер је "знао шта је добро за народ" и на силу узурпирао власт да је не би преузела "црвена пошаст", то јест да комунисти и социјалдемократе не би формирали владу за коју су имали већину.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није за Хитлера гласала већина. Хитлер је "знао шта је добро за народ" и на силу узурпирао власт да је не би преузела "црвена пошаст", то јест да комунисти и социјалдемократе не би формирали владу за коју су имали већину.

Imao je preko dva puta više glasova od partije koja je bila druga, tako da ne znam o čemu govoriš. A ironija je još u tome što je i on socijalista.

Подели на овим сајтовима

Много сте досадни више са тим геј правима и геј причом... Имаће они та њихова права када ја будем имао 5 сома евра плату у овој нашој лепој земљи... Ало, бре, земља нам се распада, малтретира нас како ко стигне, власт неспособна (годинама "варала си ме..."), а они траже "права"... Е, НЕМА, гоните се и ви и ваша "права", кретени једни болесни... Све смо успели још нам само педерски бракови фале... Ма како да не...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

"... Е, НЕМА, гоните се и ви и ваша "права", кретени једни болесни... Све смо успели још нам само педерски бракови фале... Ма како да не...

Не траже они "права", они траже да се овакве предрасуде искулирају.

Како можеш друго људско биће, т.ј групу других људских бића да назовеш кретнима болесним?

А уз то ти нису ишта скривили, нису ти никог убили и нису ти никакву штету направили?

Мени то стварно није јасно.

to je stvar društva i pojednaca ne zakona, zakon ništa ne može protiv diskriminacije ona će uvak postojati u bilo kom vidu i obliku

А где си ти видео да неко тражи промену закона? Они траже да се закон спроводи. Друштво треба да прихвати хомосексуалце као и све друге људе, једноставно другачије. Они никоме не шкоде нити иком било какву штету праве.

А зато двераши и остали да би своје предрасуде и комплексе замаскирали, измишљају неке "хомосексуалне идеологије" за које нико чуо није осим њих. Ту износе неке теорије, приче, бајке, полуистине.

ja kad bih bio sveštenik NIKAD NIKAD ne bih venčavao homoseksualne brakove

Нико то од свештеника и не тражи.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не траже они "права", они траже да се овакве предрасуде искулирају.

Како можеш друго људско биће, т.ј групу других људских бића да назовеш кретнима болесним?

А уз то ти нису ишта скривили, нису ти никог убили и нису ти никакву штету направили?

Мени то стварно није јасно.

Опуштено, у питању је навијач, Наше Дете.

Подели на овим сајтовима

Не траже они "права", они траже да се овакве предрасуде искулирају. Како можеш друго људско биће, т.ј групу других људских бића да назовеш кретнима болесним? А уз то ти нису ишта скривили, нису ти никог убили и нису ти никакву штету направили? Мени то стварно није јасно.

Ма заболе ме... Досадни су више и мука ми је од њих... И мука ми је више од тих спомињања њихових угрожених права... И мука ми је од целе те приче... Могу да их зовем како хоћу, док ме не банују, и овде и у стварном животу... И шта више то да форсирамо?! Њима нешто фали? Од беса више не знају шта ће...

Знаш ли да у овој земљи нпр. постоји око 4.000 деце оболеле од дијабетеса? Шта је са њиховим правима? Знаш ли како је када се будиш ујутру и знаш да ти се неко близак а има само 4-5 година буди и прво што види и прими је "игла"?

Знаш ли колико у нашој земљи људи гладује?

U jednom momentu nastaje graja : "ajaooo brate,jesi morao da povratiš...", obraćajući se ovom čoveku. Pogledam, čovek ne reaguje i odjednom shvatim da mu se prosula hrana po autobusu, koju je dobio iz JAVNE KUHINJE. Ljudi se smeju, rugaju mu se, šta to smrdii ...Čovek kad je shvatio šta se desilo, da mu se prosula hrana i da neće imati šta da jede, skoči i pogleda u taj razliven pasulj po podu, zastade i podiže kesu, sa starim hlebom ... Toliko tuge u očima... :( stvarno strašno ...

Знаш ли колико се деце рађа са разним аномалијама где држава не може или неће да помогне?

Знаш ли да је данас успех ако се роди здраво дете?

И ЗАБОЛЕ МЕ ЗА ПРАВА ПЕДЕРА ДОК СЕ НЕ РЕШЕ МНОГО БИТНИЈЕ СТВАРИ У ОВОЈ ЗЕМЉИ... А КАДА СЕ ОНЕ РЕШЕ ОНДА МОЖДА И ПЕДЕРИ ДОЂУ НА РЕД...

Није ми се дешавало никада на овом форуму да толико пукнем и да се изнервирам колико овога... А и ја сам дебил што сам то дозволио да ми се деси...

Фале њима права, како да није.... Фали њима једна мотка што рече моја баба... Сви су живи угрожени у овој земљи и педери и ови и они а идемо према амбису у комплету... Е па ваљда негде постоји нека граница...

Мука ми је више... Сваког дана гледам и слушам о нечијим правима, а у к...ц !

Теби Милосављевићу свака част, али...

А то да ли сам навијач или не мислим да није ни најмање битно, јер као што сам навијач, ја сам и човек и радник у фирми и све остало... Ник и аватар нисам мењао од дана учлањења ( мада мислим да сам имао један други аватар у почетку) па сада и не желим да га мењам...

Можда попијем неки бан због свега овога, па да вам кажем да сте ми у сваком случају сви драги (неки више неки мање), па праштајте ако сам неког лично увредио, а да притом није педер... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Ма заболе ме... Досадни су више и мука ми је од њих... И мука ми је више од тих спомињања њихових угрожених права... И мука ми је од целе те приче... Могу да их зовем како хоћу, док ме не банују, и овде и у стварном животу... И шта више то да форсирамо?! Њима нешто фали? Од беса више не знају шта ће...

Знаш ли да у овој земљи нпр. постоји око 4.000 деце оболеле од дијабетеса? Шта је са њиховим правима? Знаш ли како је када се будиш ујутру и знаш да ти се неко близак а има само 4-5 година буди и прво што види и прими је "игла"?

Знаш ли колико у нашој земљи људи гладује?

Знам брате ја све то. Када си чуо неког ко је из неке наводно патриотске организације коме је стало до будућности србије да се бори за права деце која имају дијабетес? Никад. Али их зато стално слушаш да причају против хомосексаулаца. Размисли о томе.

Знаш ли колико се деце рађа са разним аномалијама где држава не може или неће да помогне?

Знаш ли да је данас успех ако се роди здраво дете?

Опет да ти поновим:

Када си чуо неког ко је из неке наводно патриотске организације коме је стало до будућности србије да се бори за права деце која имају дијабетес? Никад. Али их зато стално слушаш да причају против хомосексаулаца. Размисли о томе. Размисли о томе што је у Србији важније да се не дозволи геј парада него да се решавају права деце са дијабетосм. Зато што је то важније јавном мњењу зато је и оваква ситуација.

Није ми се дешавало никада на овом форуму да толико пукнем и да се изнервирам колико овога... А и ја сам дебил што сам то дозволио да ми се деси...

Фале њима права, како да није.... Фали њима једна мотка што рече моја баба... Сви су живи угрожени у овој земљи и педери и ови и они а идемо према амбису у комплету... Е па ваљда негде постоји нека граница...

Мука ми је више... Сваког дана гледам и слушам о нечијим правима, а у к...ц !

Опет ти кажем, да је ово земља у којој та шетња прође без проблема и у којој патриотске организације раде на томе да се изборе за децу или неке друге којима треба помоћ већ само констатно и свакодневно дижу фрку и панику око тога.

Не знам да ли схваташ да смо ми управо због тога што не дамо ту шетњу у проблему? Не директно, већ менталитет у ком нам је главна борба против ГЕЈ ПАРАДЕ а не за децу са дијабетесом

Теби Милосављевићу свака част, али...

А то да ли сам навијач или не мислим да није ни најмање битно, јер као што сам навијач, ја сам и човек и радник у фирми и све остало... Ник и аватар нисам мењао од дана учлањења ( мада мислим да сам имао један други аватар у почетку) па сада и не желим да га мењам...

Ништа ти ја брате мој нисам рекао за навијање. Опусти се нема потребе за толиким негативним емоцијама. Ја у принципу из сличних емоција као ти и пишем ово. У овој земљи је главно кукати како нас педери својом парадом угрожавају и аргументовати како су они болесни и како та парада не сме да се одржи уместо усмерити се на праве проблеме које си ти овде споменуо. Пошто геј парада није никакав проблем, већ се у овој земљи од тога прави проблем који у суштини не постоји.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...
Подели на овим сајтовима

Много сте досадни више са тим геј правима и геј причом... Имаће они та њихова права када ја будем имао 5 сома евра плату у овој нашој лепој земљи... Ало, бре, земља нам се распада, малтретира нас како ко стигне, власт неспособна (годинама "варала си ме..."), а они траже "права"... Е, НЕМА, гоните се и ви и ваша "права", кретени једни болесни... Све смо успели још нам само педерски бракови фале... Ма како да не...

У томе и јесте проблем. Без поштовања људских права и слобода нећеш никада имати "5 сома евра плату". То је основа за било какав економски просперитет.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...