Jump to content

Gej prava u Srbiji "naučna fantastika"

Оцени ову тему

Srdjan Kotur

Препоручена порука

To je civilizacijski iskorak, može da se "neće" koliko ti volja, verujem da neće ni biti dostupno masama (rulji) da glasa oko toga, Bogu hvala.

Zgrozen sam ovakvim recima jednog demokrate... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To je civilizacijski iskorak, može da se "neće" koliko ti volja, verujem da neće ni biti dostupno masama (rulji) da glasa oko toga, Bogu hvala.

Хахаха,тешко да ће Бог то регулисати,те нема потребе Њему да захваљујеш...ту захвалницу упути у супротном смеру... :nene:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Не, то је суноврат цивилизације.

Ипак ће народ гласати. Тако се доноси нови Устав. :) И сигуран буди да неће проћи, може да им се "хоће" колико им воља.

Подели на овим сајтовима

Demokratija bez liberalizma = ruljaštvo.

Kao kad bismo npr. mi "demokratski" odlučili da te vešamo o palčeve - nije u redu, sve i da 99,9999999% ljudi u zemlji glasa za.

:)

Koliko samo skrivenih diktatora ima medju ovim demokratama... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не, то је суноврат цивилизације.

Ипак ће народ гласати. Тако се доноси нови Устав. :) И сигуран буди да неће проћи, може да им се "хоће" колико им воља.

"Sunovrat civilizacije" je huškanje na totalitarizme i onda šatro-gistro pozivanje na "narod","narodne odluke" i ostale gluposti. Suštinska civilizacijska i slobodarska pitanja jednog društva nisu podložna glasanju.

Pogotovo u rupama kao što je ova ovde, gde se "narod" još i nije transformisao u građane.

Подели на овим сајтовима

Suštinska civilizacijska i slobodarska pitanja jednog društva jednostavno nisu i ne treba da budu podložna glasanju.

Ало батице о чему ти причаш,ко одређује шта је суштина цивилизације...ако су то либерални анархисти попут тебе,онда си се мало захебао...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

"Sunovrat civilizacije" je huškanje na totalitarizme i onda šatro-gistro pozivanje na "narod","narodne odluke" i ostale gluposti. Suštinska civilizacijska i slobodarska pitanja jednog društva jednostavno nisu i ne treba da budu podložna glasanju. Pogotovo u rupama kao što je ova ovde, gde se "narod" još i nije transformisao u građane.

Ма да, причак ми о томе. Све што је против геј-идеологије одмах је тоталитаризам. Али зато није тоталитаризам да се на силу прогура нешто што огромна већина људи не жели. Геј брак, као оксиморон и потпуна бесмислица, не може се свести под "цивилизацијска и слободарска питања".

Па да, та твоја "трансформација у грађане" подразумева потпуно обезличење народа. Е па, причекаћеш мало...Мада, мислим да узалуд чекаш. Геј бракову у Србији - НИКАД. Смео бих у живот да се кладим.

Подели на овим сајтовима

Ало батице о чему ти причаш,ко одређује шта је суштина цивилизације...ако су то либерални анархисти попут тебе,онда си се мало захебао...

Ма да, појединци мисле да је нешто истина само зато што они тако кажу... А са друге стране, већина се не пита... :) Доследно, нема шта. И Хашки кочина (коју неки зову суд, мада ми није јасно зашто кочину називати судом а свиње судијама?) би им позавидела на "доследности". :)

Подели на овим сајтовима

Прави наслов теме би требао да буде: ГЕЈ ИЖИВЉАВАЊА У СРБИЈИ НАУЧНА ФАНТАСТИКА.

Подели на овим сајтовима

@,

Zar ne mislis da bi mi liberali trebali biti prvi protiv ovoga? Vidis da oni hoce etatizam, protekcionizam i dodatna prava zbog svoje seksualne sklonosti. Pa to se

zestoko protivi klasicnom liberalizmu. U slobodno drustvu ili u drustvu gde se tezi vecem stepenu slobode niko ne sme imati dodatna prava ni gejevi ni metalci

ni biciklisti ni narodnjaci, niko.

Подели на овим сајтовима

Ма да, причак ми о томе. Све што је против геј-идеологије одмах је тоталитаризам. Али зато није тоталитаризам да се на силу прогура нешто што огромна већина људи не жели. Геј брак, као оксиморон и потпуна бесмислица, не може се свести под "цивилизацијска и слободарска питања".

To je to, hteo ti ili bilo ko drugi da ga "svrsta" ili ne.

Ako ogromna većina ljudi neće gej brak - neka ne bude u gej braku, da ne treba možda da se zabrani svakome i svima?

To je već tiranija većine.

Па да, та твоја "трансформација у грађане" подразумева потпуно обезличење народа. Е па, причекаћеш мало...Мада, мислим да узалуд чекаш. Геј бракову у Србији - НИКАД. Смео бих у живот да се кладим.

Da, to bi neverovatno ugrozilo i devalviralo porodicu, prosto vas razumem.

Kao kada bismo zabranjivali rok koncerte jer 85% ljudi ne sluša i "ne podržava" rok muziku.

Подели на овим сајтовима

@,

Zar ne mislis da bi mi liberali trebali biti prvi protiv ovoga? Vidis da oni hoce etatizam, protekcionizam i dodatna prava zbog svoje seksualne sklonosti. Pa to se

zestoko protivi klasicnom liberalizmu. U slobodno drustvu ili u drustvu gde se tezi vecem stepenu slobode niko ne sme imati dodatna prava ni gejevi ni metalci

ni biciklisti ni narodnjaci, niko.

Ja ne vidim zahtev za dodatnim pravima, ja se zalažem za prava pojedinaca, to je liberalizam, što je nasuprot " e ne možeš ti to, većina nas misli da to nije u redu".

Sad, npr. protiv sam zakona o "zabrani diskriminacije" gejeva, razumeš i sam zašto, ali ovo je druga priča, ovo je odbrana od kolektivizma.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...