Jump to content

ISS

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Znaci, Rusi udarili temelj, zidove, instalaciju , krov i kupili namestaj a Ameri da postave izolaciju i omalterisu i okrece ....

.smeha.

Жељко, не лупај. Очију ти. Сконтали смо сви да мрзуиш американце.

Иначе темељ, зидове итд су амери - пише тамо structure.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nisi pogledao video... poslusaj malo sta kaze gospodja iz Nase ... ;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

I ne mrzim ja Amere ... malo mi je smesna njihova vlada i tome slicno .. put na Mesec na primer ...

Подели на овим сајтовима

Скоро пола милиона Американаца је радило на мисији Аполо, када су Амери крочили на Месец. Међи њима је било и људи српског порекла - инжењера, техничара, итд.

А у задње две године истражујем ту ствар о мисији на Месецу, баш због тога што постоји скептичност - као што и сада видимо. Установио сам да физички и технички јесте могуће учинити тако нешто пре четири деценије, и испитао сам све детаље на који начин су то Амери извели.

Дакле, скоро пола милиона људи - међу којима је и постројење конфекције где су запослене само жене, које су скројиле свемирска одела - је радило на том пројекту. Значи, сви ти људи нису били само морална подршка као што су били сви остали грађани, него су директно креирали тај пројекат.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Скоро пола милиона Американаца је радило на мисији Аполо, када су Амери крочили на Месец. Међи њима је било и људи српског порекла - инжењера, техничара, итд.

А у задње две године истражујем ту ствар о мисији на Месецу, баш због тога што постоји скептичност - као што и сада видимо. Установио сам да физички и технички јесте могуће учинити тако нешто пре четири деценије, и испитао сам све детаље на који начин су то Амери извели.

Дакле, скоро пола милиона људи - међу којима је и постројење конфекције где су запослене само жене, које су скројиле свемирска одела - је радило на том пројекту. Значи, сви ти људи нису били само морална подршка као што су били сви остали грађани, него су директно креирали тај пројекат.

Za vreme drugog svetskog rata, Rusi se makljali sa Nemcima a Ameri slali pomoc rusima, odeca,hrana,cigare po zakonu o najmu i zajmu... A Staljin nalozio svojima u Rusiji da se na svakoj kutiji, ambalazi kada stigne nalepi natpis "Pomoc od komunisticke partije SAD" ... Rusi bili ubedjeni da pomoc stize od drugova komunista, smeli i da se opklade da je tako ...

Подели на овим сајтовима

Не разумем шта потенцираш. Само хоћу да ти кажем да је лет на Месец, који се збио пре четири деценије, истинити догађај.

Ако нећеш да верујеш Америма због неких разлога - разумљивих или не, не знам - онда веруј мени. Ако и има шта њима замерити, управо је највећа грешка када то радимо погрешно.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

I ne mrzim ja Amere ... malo mi je smesna njihova vlada i tome slicno .. put na Mesec na primer ...

Замисли ниједном Руском астроному до сад није смешна, али теби је смешно. И нико не каже да је "лажна" осим једног пропалог режисера, који од те приче храни породицу лебом.

А да не причамо о свим астрономима и осталим научним центриам и аматериам који су БУДНИМ ОКОМ пратили исту мисију. Или о Руској беспилотној летелици која је слетела са њима тамо.

Или о још шест слетања на месец после тог првог.

Или о опреми која је остављена после првог слетања да се мери удаљеност земље и месеца, и његова брзина.

А сада ће још мало јапанци да направе слику високе резолуције на којој ће да се види остављен опрема.

Наравно Жељку и осталим теоретичарима завере аргумент ће вероватно да буде да је та опрема "некако другачије донета"

Заправо слика већ постоји:

http://i.dailymail.c...654_634x632.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А сада ће још мало јапанци да направе слику високе резолуције на којој ће да се види остављен опрема.

Evo sa'ce samo jos malo ka izostre sliku ... cek, cek ... ih, za malo ...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Наса је решила да у наредних пет година потпуно превазиђе зависност од Руске свемирске агенције за слање Америчких астронаута на ИСС. Три компаније развијају посебне моделе - Боинг, Сијера Невада Корп. и SpaceX.

Занимљиво је то што ће овим бити омогућено и комерцијално путовање. Свака од ових летелица пружа места за седам чланова посаде.

http://www.nasa.gov/exploration/commercial/crew/cpc-awards.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...