bosanac Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 E moj Bosanac,nije ni čudo što se bojite baptista obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Pzi i u samom klipu autor kaže,najverovatnije najstarija a potvrdjuje sa "ja verujem"... da ovo je toliko teološki jak argument da si definitivno morao da postaviš ovakav naslov teme Ћириличар, РадиоКамчатка, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Inace, neko je vec negde cini mi se postavljao ovakvu temu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Prijatelju ja sam našao klip. Klip je pod tim naslovom. Mene zanima vaše mišljenje. Ja ovdje ne znam. Zato napiši argumentovan teološki stav a pregledat ću ga detaljno i postavit ću iz njega neka pitanja. Dejane mislim da smo prevazišli ono "provali ti mene pa ću ja tebe! Znači pregledat ću ovaj klip i postavit ću pitanja iz njega. Recimo prvo pitanje ko je ovaj svečenik koji je na klipu? Je li on neki glumac ili je stvarno neki od autoriteta crkve? Ako je glumac tj. ako je podvala nemamo šta dalje ovoj temi pričati. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Bosanac,ne želim da budem neko ko neadekvatno se odnsoi prema muslimanima,ali pre nego nešto napravite na ovom sajtu ja vam savetujem da dobro porazmislite,obzirom da vas ljudi neće shvatiti ozbiljno. Ovaj klip je toliko smešan da se niko ozbiljan sa ovog sajta,a svestan si kakvih umova ovde ima,neče ni oglasiti na ovu temu. Klasična emisija kojoj je trebao publicitet,samo mu je još falila razapeta Karleuša na krstu kao novi mesija. Pobogu čoveče,pa ovaj monah je i episkop i on je pookazao knjigu ovom novinaru,zar to tebi izgleda kao neko senzacionalno otkriće nečeg novog a što je Crkva krila? Макрина, kron and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Sledeći put samo stavi znak pitanja na kraju naslova... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 @bosanac Najobicnije lupetanje i senzacionalizam, veze nema s mozgom. To ti je onako ukratko. Premda znam da bi se tebi mnogo dopalo da Isus nije Bog... ali ne vredi, sta cemo sad kad jeste... gringrin zuti car, bgpj, Crveni Baron and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Sjećam se ovoga snimka. Ovo je isječak iz jedne emisije koju je snimio jedan protestantski teolog, crnac ako se ne varam... Emisija iako izgleda kao da ima neku naučnu vrijednost zapravo je obično smeće. Gledao sam je par puta, i svaki put zam uočio po par laži. A na kraju krajeva ako Crkva krije tu ..Bibliju" a i ne radi se o Bibliji, zašto je onda ovaj monah pokazao javnosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 http://www.dramabutton.com/ Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 @bosanac Najobicnije lupetanje i senzacionalizam, veze nema s mozgom. To ti je onako ukratko. Premda znam da bi se tebi mnogo dopalo da Isus nije Bog... ali ne vredi, sta cemo sad kad jeste... gringrin Ne radi se o tome jeli se meni dopalo ili nije? Ja vjerujem da je Isus božiji rob i Poslanik. To je u mome srcu i hvala Allahu koji me je učinio muslimanom. Međutim to što ti vjeruješ da je Isus bog to je tvoj problem i vjeruj to me se tiče kao što me se tiče kakva je bila zima prije sto godina... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 mozda je ovo loše uradjen materijal, ali kirtika je jos gora... tako svako moze odbaciti nesto: ma sta je ovo, obicne gluposti... tako je najlakse... ali nema smisla... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ne radi se o tome jeli se meni dopalo ili nije. Ja vjerujem da je Isus božiji rob i Poslanik. To je u mome srcu i hvala Allahu koji me je učinio muslimanom. Međutim to što ti vjeruješ da je Isus bog to je tvoj problem i vjeruj to me se tiče kao što me se tiče kakva je bila zima prije sto godina... Pa ako te se ne tice zasto onda pitas? Mislim, nismo klinci da ovako razgovaramo. Ajde, saberi se malo. Jasno nam je zasto bi jedan ovakav klip bio zanimljiv jednom muslimanu, ali - opet da ponovim - klip je obicno senzacionalisticko djubre, i bas nikakve veze nema sa Crkvom... Јанко and РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 mozda je ovo loše uradjen materijal, ali kirtika je jos gora... tako svako moze odbaciti nesto: ma sta je ovo, obicne gluposti... tako je najlakse... ali nema smisla... O slicnim temama vec je puno pisano na forumu, ljudima je jednostavno dosadilo da stalno odgovaraju na jedno isto pitanje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука