znatiželjan Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A istoimena knjiga je jedna od najboljih hrišćanskih knjiga koje sam ikada pročitao. Na srpskom je izdata pod naslovom ''Isusov zločin'' u izdanju Metafizike, iako joj je naslov zapravo 'The case for Christ'. Ignjatije, Млађони and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ta knjiga je zaista fenonemalna i odmah sam pomislio na nju kad sam video naslov teme! znatiželjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Де нађоше оволике атеисте? ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Strobelovi "argumenti" se zasnivaju na cirkularnoj logici... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Knjiga je mnogo bolja i detaljnija od filma....iako je i film sasvim solidan... Strobelovi "argumenti" se zasnivaju na cirkularnoj logici... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 znatiželjan је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Новембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Hvala za ovaj video..postoji i knjiga na srpskom, zove se : ''Dosije vera'', izdavač: Soteria, Beograd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука