nedeljko Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Kako si ti bistar, vasion puca na pola. Isto kao sto sam od mnogo Srba cuo sve najgore o Koci Popovicu, Dimitriju Ljoticu, Milanu Grolu Slobodanu Jovanovicu tako sam i od mnogih hrvata cuo sve najgore i Starcevicu i ideologiji hrvatskog nacionalizma. Та комунистичка математика којом ти све време рачунаш - може да прође само код теби сличних. Када би ставио на један тас све те Србе и њихову идеологију , а на други Старчевића и плод његове идеологије - можда би и увидео докле досеже твоје незнање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Та комунистичка математика којом ти све време рачунаш - може да прође само код теби сличних. Када би ставио на један тас све те Србе и њихову идеологију , а на други Старчевића и плод његове идеологије - можда би и увидео докле досеже твоје незнање. Kad bi tvoja nacionalisticka (a)logika bila u stanju da razume sta tvoj sagovronik izlaze ove konkretne polemike ne bi bilo. Ako po xtu put budes pokusao da razuemes sta sam rekao u mom postu mozda ce ti biti jasno da ja nisam govorio o nepostojanju vecine nego o nepostojanju homogenosti sto je Tasha implicirala par postova ranije sa "ako mislis da ima casnih hrvata onda si u zabludi". O tome sa radi ali izgleda da je to vama visa matematika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Nadam se da ce se i nas Patrijarh oglasiti povodom ovog cina koji je slican pesmi " ....who let the dogs out? " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Debilno je nekome ko je zgažen, ponižen , desetkovan jednom rečju uništen trubiti kako treba da umukne jer ništa ne shvata. A o bezobrazluku da i ne govorim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Imaš tu dvije greške: istorijsku/faktičku i logičku. Hrvatska NIKAD u istoriji nije bila dijelom Srbije. NIKADA! A zato se Kosovo i Hrvatska ne mogu uopšte poredit ni naopako! Слабо си ме разумео. Ми смо хтели да одцепимо крајну исто као што нама Албанци хоће да одцепе косово. Дакле ми смо хтели од државе које је призната од стране УНА да одцепимо парче и данас то раде албанци. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Мислим да би требало да те буде срамота, ако уопште знаш за срамоту, пре свега због невиних жртава. Ајде мало се патетично позивај на ЖРтве и игнориши чињнице. Никакви грађани Србије нису дизали буну у Републици Хрватске. Не мој деда је, сви Срби тамо су живели мирно са својим комшијама хрватима. Прихватили су власт коју су прихватали до јуче и уопште није било тежњи да се РСК одвоји од Хрватске. Срби су ту вековима живели, и врло добро су знали шта за њих значи нова НДХ, повампирење усташтва и његово величање, као и поновне претње геноцида на скуповима ХДЗ-а. Једном су веровали НДХ и усташама, и као овце су ишли на клање. Овај пут то нису дозволили. Жртве су огромне, али свакако мање него што су биле за време прве НДХ. Свака акција има реакцију. Требало је пар година да до тога дође, пар година Шешељевог лајања о великој Србији и малој Хрватској. Могли су неки болесници да причају шта хоће да нису имали аргументе наших болесника, не би ти болесници ни добили потребну подршку да учине злочине које су учинили. Мени је савест чиста ја осуђујем психопате са свихс трана, док ви користите жртве са наших страна да би осудили њихове психопате и оправдали наше. Ја Ђорђе за разлику од тебе жртве не злоупотребљавам. То је твој крст. Ја сам жртви свестан али сам свестан и шта је разлог тих жртви и са наше и са њихове стране. А разлози су управо таква размишљања. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Људи, искључите логику и разум. Немојте овде тражити никакву смисленост јер ничега тога нема и узалуд ћете трошити мождане ћелије. Овде се ради о слагању интересних коцкица данашњих светских моћника. Зато ако постављате питање Зашто?, Како?, Због чега?, одговор је: зато што тако њима одговара. Логику, разум, правду...не бавите се више тим глупостима и не заносите се. Баба, Драшко, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Kad bi tvoja nacionalisticka (a)logika bila u stanju da razume sta tvoj sagovronik izlaze ove konkretne polemike ne bi bilo. Ako po xtu put budes pokusao da razuemes sta sam rekao u mom postu mozda ce ti biti jasno da ja nisam govorio o nepostojanju vecine nego o nepostojanju homogenosti sto je Tasha implicirala par postova ranije sa "ako mislis da ima casnih hrvata onda si u zabludi". O tome sa radi ali izgleda da je to vama visa matematika. Нема ту проблема са когнитивним процесима. Има проблема са психичким поремећајима по имену фобије, конкретно фобије према другој нацији. http://en.wikipedia.org/wiki/Phobia http://en.wikipedia.org/wiki/Xenophobia Наши "саговорници" су очигледни примери. Колико мораш да генерализујеш да мислиш да не постоји честит хрват? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Људи, искључите логику и разум. Немојте овде тражити никакву смисленост јер ничега тога нема и узалуд ћете трошити мождане ћелије. Овде се ради о слагању интересних коцкица данашњих светских моћника. Зато ако постављате питање Зашто?, Како?, Због чега?, одговор је: зато што тако њима одговара. Логику, разум, правду...не бавите се више тим глупостима и не заносите се. Једино што можемо и требамо да урадимо је следеће: да АПСОЛУТНО престанемо да "хашке пресуде" узимамо као аргумент у расправама. Дакле, никакве више Сребренице и сличне "пресуде" не смеју бити узете као објективна истина. Једноставно, Хашки суд је једно најобичније смеће и треба јавно пљунути на сваки његов помен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Људи, искључите логику и разум. Немојте овде тражити никакву смисленост јер ничега тога нема и узалуд ћете трошити мождане ћелије. Овде се ради о слагању интересних коцкица данашњих светских моћника. Зато ако постављате питање Зашто?, Како?, Због чега?, одговор је: зато што тако њима одговара. Логику, разум, правду...не бавите се више тим глупостима и не заносите се. I kako reče biskum Uzinic,nek zvone Dubrovačka zvona Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Овде се ради о слагању интересних коцкица данашњих светских моћника. А зашто је то исправније објашњење наспрам - хрвати су се снашли и дебело лобирали? Седам милиона уложили у то (то је чињеница), врло жустро помагали одбрану? Зашто то није боље објашњење од светских моћника који играју против Србије? Можда нико не игра против Србије него Хрватска игра боље игру дипломатске манипулације? ЗАшто то није подједнако рационално објашњење? Јасно је да принципи правичности и правде нису испуњени, али отписа ти то као "зли запад" који жели да науди Србији је опасно размишљање. Ето александре ти си на основу овога донео одлуку да више не желиш Србију у еу, а ај тебе питам какве везе Еу има са хагом? И знаш ли да су Европске судије управо подржали првостепену пресуду и одбацили жалбу? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 A mi Srbi naravno.... http://www.novosti.r...apseno-68-osoba "nasa deca" Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 А зашто је то исправније објашњење наспрам - хрвати су се снашли и дебело лобирали? Седам милиона уложили у то (то је чињеница), врло жустро помагали одбрану? Лобирати можеш, када је правда у питању, само са битангама. Платиш - и истина је оно што пожелиш и што ти је потребно. Дакле, ово твоје и иде у прилог мојој причи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Зашто то није боље објашњење од светских моћника који играју против Србије? Играју против Србије, то више само слепима код очију није јасно. Једноставно, Србија са својим особеностима и интересима се не уклапа у њихов мозаик. Ignjatije and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Можда нико не игра против Србије него Хрватска игра боље игру дипломатске манипулације? ЗАшто то није подједнако рационално објашњење? Нема рационалног објашњења, узалуд се мучиш. Фашизам никада није стојао на рационалности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука