Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Tako je. Mozemo da im konacno zahvalimo. I Hagu i Evropi. Oni su ucinili najvise na srpskom osvescenju. А Русију и Кину не убраш ту? Не разумем, што изостављаш вазне чланице које су оформиле ICTY? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 А извинте космоплите и миротворци, а где сте ви видели у овој теми ретардирани српски патријотизам ? Осим што га сами потенцирате и готово једва чекате да неко у изливу емоција изјави нешто страшно,типа "сад би згазио неког хрвата" и прогласите га за фашисту... Кад би само мало послушали саме себе,видели би колико сте искључиви и идеолошки потковани... Е па зосима то је та нова митоманија у српском народу , надам се да ће се борка павићевић мало посветити деконтаминацији те неомитоманије, јер није добро гајити никакве митове, сем наравно америчких. Саша M., nedeljko and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ne treba meni taj njihov patriotizam, to je veoma nizak i pokvareni, bezobrazni patriotizam, šovinizam, šta god. Ja se držim onog iz Svetog Pisma: "Kad padne neprijatelj tvoj, nemoj se radovati, i kad propadne, neka ne igra srce tvoje. Jer bi video Gospod i ne bi mu bilo milo, i obratio bi gnev svoj od njega na tebe." (Priče 24, 17-18) A to što im je pobeda poklonjena nije zbog njihovih ljudskih ili nacionalnih kvaliteta, nego Srbija se kažnjava zbog Rusije. Mi smo se početkom 1990-ih opredelili za rusku stranu, i od tad nas imaju na zub. Da smo pravili greške, jesmo, ali zbog ne trebamo da se ugledamo na Hrvate. Pa ako se drzis ovoga "Kad padne neprijatelj tvoj, nemoj se radovati, i kad propadne, neka ne igra srce tvoje. Jer bi video Gospod i ne bi mu bilo milo, i obratio bi gnev svoj od njega na tebe." onda moze slobodno da se radujes jer ovi ne padaju vec suprotno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Pa ako se drzis ovoga "Kad padne neprijatelj tvoj, nemoj se radovati, i kad propadne, neka ne igra srce tvoje. Jer bi video Gospod i ne bi mu bilo milo, i obratio bi gnev svoj od njega na tebe." onda moze slobodno da se radujes jer ovi ne padaju vec suprotno. Пали су они, да не могу ниже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 А извинте космоплите и миротворци, а где сте ви видели у овој теми ретардирани српски патријотизам ? Осим што га сами потенцирате и готово једва чекате да неко у изливу емоција изјави нешто страшно,типа "сад би згазио неког хрвата" и прогласите га за фашисту... Кад би само мало послушали саме себе,видели би колико сте искључиви и идеолошки потковани... ako se odnosi na moje pisanje, da ti odgovorim. brale okreni se oko sebe, ja na svakom trecem koraku vidim retardirani srpski patriotizam, crkva, politika, stranke, firme, tajkuni, gangovi, klanovi, filmovi, pevaljke, fastfudovi, busplusovi, DUP-ovi, klubovi, sudovi.....iiiii beskrajan niz svih mogucih sfera zivota sa manje ili vise okupiranim prostaklukom, licnim interesom, i djonom. srpska vojske kad got je imala cast i postenje bacala je i najjace vojne sile u blato. ali movde je rec o sire shvacenom patriotizmu, ne samo u vojnom, nego i u ekonomskom, drzavnom, kulturnom, moralnom pa na kraju i umetnickom smislu.... zao mi je ako ne vidis gde zivimo bora је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Е па зосима то је та нова митоманија у српском народу , надам се да ће се борка павићевић мало посветити деконтаминацији те неомитоманије, јер није добро гајити никакве митове, сем наравно америчких. A ne bi bilo lose ni da Kandicka podeli nekoliko samara po Srbij, cisto da se dovedemo malo u red. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 zao mi je ako ne vidis gde zivimo Драгиша, за то смо криви ја и ти, јер не подржавамо Шешеља, Младића и Двери. Не знам како ниси сконтао да овде већина то хоће да каже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Промени Срби у ХРвати, Четници у Усташе и добијаш исту ситуацију код нас на форумима. Slazem se,samo ono po cemu su takvi Hrvati specificni u tome sto sebe gledaju kao zrtve i sve lose sto je uradjeno nije zapravo lose,dok krive Srbe za genocid,napade i tako dalje. Cast izuzecima bilo je par ljudi na forumu koji su bili svesni cinjjenice da u Oluji su nastradali civili pa nisu imali pozitivno misljenje o svemu ovome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Пали су они, да не могу ниже. Ti tebra imas problem sa racionalnim razmisljanjem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Tako je. Mozemo da im konacno zahvalimo. I Hagu i Evropi. Oni su ucinili najvise na srpskom osvescenju. tacno potpuno se slazem Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Slazem se,samo ono po cemu su Hrvati specificni u tome sto sebe gledaju kao zrtve i sve lose sto je uradjeno nije zapravo lose,dok krive Srbe za genocid,napade i tako dalje. Cast izuzecima bilo je par ljudi na forumu koji su bili svesni cinjjenice da u Oluji su nastradali civili pa nisu imali pozitivno misljenje o svemu ovome. Исто брате мој и ми тако радимо. И ми смо јадни жртве, свет окренут против нас. Ти што пишу тако иста су сорта и у Хрватској и у Србији. Само што они у Хрватској тренутно имају неку "победу". Па види уосталом шта се овде пише некима од нас? Погледај како су реаговали када сам написао "Сваки честити Хрват се стиди Готовине исто као што се ја стидим Младића." Wlof је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ti tebra imas problem sa racionalnim razmisljanjem ... Али бар немам проблем са етичким компасом. За мене је злочинац, злочинац, без обзира на националну припадност. И човек који слави злочинца има проблем са рационалним размишљање. Драго ми је да сам толико "луд". bora је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Баба, Таша, nedeljko and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Драгиша, за то смо криви ја и ти, јер не подржавамо Шешеља, Младића и Двери. A Arkan ? Zasto on nije na spisku ?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Али бар немам проблем са етичким компасом. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. na osnovu cega li si ti izgradio svoj "eticki kompas" ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука