Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Једини који се огласио за хрватски ретард патриотизам, јеси ти који си тај њихов ретард патриотизам назвао јунаштвом. Нема горе ствари по нацију и државу него славити злочинце као националне хероје. Koje zlocine? Pa ljudi su oslobodjeni ? O cemu pricas? nedeljko and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Zanimljivo je da protivnici retard-patriotizma nisu nikada protiv hrvatskog, arnautskog, muslimanskog retard-patriotizma. Ja sam recimo protivnik retard-anacionalizma ali isklucivo srpskog, a hrvatski mi na primer uopste ne smeta ... sta posle ovakvih insinuacija reci. "za svaku ispraznu rec...." seti se nekad toga Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Не патриотске. ПатриЈотске. Драгиша, ГЕниус, Звонко, Ја, Аквилио .... Jel ovo pravis ekipu za letovanje na hrvatskoj obali ili koncert Nine Badric ... Uveseljavas me celo vece Саша M., Ђорђе Р and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 А извинте космоплите и миротворци, а где сте ви видели у овој теми ретардирани српски патријотизам ? Осим што га сами потенцирате и готово једва чекате да неко у изливу емоција изјави нешто страшно,типа "сад би згазио неког хрвата" и прогласите га за фашисту... Кад би само мало послушали саме себе,видели би колико сте искључиви и идеолошки потковани... Таша, Баба, Ђорђе Р and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Čekaj, ti podržavaš kolektivističko nacional-fašističko ludilo u Hrvatskoj, gde zvone zvona na crkvama, deca se mole na časovima, ljudi plaču na ulicama, desetine hiljada kliče ratnim zločincima? Dočekuju ih pesmama, zovu ih na fudbalske mečeve?!?? Misliš da je to sasvim OK i da se na to treba ugledati? Све си у праву, сем у једном. А то је да они не кличу ратним злочинцима, него херојима отаџбинског рата. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Jel ovo pravis ekipu za letovanje na hrvatskoj obali ili koncert Nine Badric ... Uveseljavas me celo vece Србија у срцу, име дијаспоре слобоно промени. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 И какве то сада има везе са пресудом Готовини и Маркачу ? nisam ni sumnjao da neces razumeti Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Све си у праву, сем у једном. А то је да они не кличу ратним злочинцима, него херојима отаџбинског рата. Bravo! Upravo tako. Heroji rata. A kod nas u ratu ucestvuju samo retardirani, polupismeni zlocinci zakrvavljenih ociju tako da heroja ne moze biti ni od korova ... eventualno neki izdajnik, ako dobro i temeljno izda zemlju moze da racuna da bude heroj medju srbima danas Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Извињавам се био сам на трибуни, млого тога се паметнога могло чути. Углавном нисам испратио ових 10 претходних страница а сад имам неку температуру од силне "еуфорије" због хашке правде па нисам у стању ни да читам. Елем наставићу тамо где сам ја хтео да наставим . Дакле ја се сада захваљујем и западној Јевропи и англосаксонцима који су нашли тако чисте хрватске генерале па их ослободили по свим оптужницама. Искрено да нам није саме Европе и њених поступака према нама Србима , бојим се да ми никада не би схватили каква је то мрежа за ватање мишова. Хвала Богу па сами западњаци чине такве гестове добре воље према нама Србљима што у многоме доводи до евроскептицизма те овај на њима несхватљив начин расте из године у годину. Много би горе било по Србе да су хрвацки генерали били осуђени на годину две или 5 чисто симболично оно да се каже ето да су осуђени. Овако мислим зар је потребно нешто да објашњавам. Сви који сте до сада били у недоимици слободно приђите и пређите на страну нас Евроскептика. Ви који сте и даље еурофорични , покушајте барем да схватите колико је ваша идеја( нада и проче) овим претрпела велики ударац. Crveni Baron, Саша M. and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sad bas citam nesto na Hrvatskom forumu gde visim ponekad i komentari su zanimljivi. Uglavnom,Srbe zovu Cetnicima (i to je kod njih ko da se kaze fasista) ,cak i Fasistima su nas nazvali,Oluja nije zlocin,to je oslobodjenje,Srbija je neprjatelj,psovke i ostale sitnice Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Tako je. Mozemo da im konacno zahvalimo. I Hagu i Evropi. Oni su ucinili najvise na srpskom osvescenju. dragisa and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sad bas citam nesto na Hrvatskom forumu gde visim ponekad i komentari su zanimljivi. Uglavnom,Srbe zovu Cetnicima (i to je kod njih ko da se kaze fasista) ,cak i Fasistima su nas nazvali,Oluja nije zlocin,to je oslobodjenje,Srbija je neprjatelj,psovke i ostale sitnice Промени Срби у ХРвати, Четници у Усташе и добијаш исту ситуацију код нас на форумима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Sad bas citam nesto na Hrvatskom forumu gde visim ponekad i komentari su zanimljivi. Uglavnom,Srbe zovu Cetnicima (i to je kod njih ko da se kaze fasista) ,cak i Fasistima su nas nazvali,Oluja nije zlocin,to je oslobodjenje,Srbija je neprjatelj,psovke i ostale sitnice Pametan svet, nisu kao srbi retard-nacionalisti, patrrrrriJJJJJote, udbaci i slicno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Tako je. Mozemo da im konacno zahvalimo. I Hagu i Evropi. Oni su ucinili najvise na srpskom osvescenju. А Русију и Кину не убраш ту? Не разумем, што изостављаш вазне чланице које су оформиле ICTY oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ne treba meni taj njihov patriotizam, to je veoma nizak i pokvareni, bezobrazni patriotizam, šovinizam, šta god. Ja se držim onog iz Svetog Pisma: "Kad padne neprijatelj tvoj, nemoj se radovati, i kad propadne, neka ne igra srce tvoje. Jer bi video Gospod i ne bi mu bilo milo, i obratio bi gnev svoj od njega na tebe." (Priče 24, 17-18) A to što im je pobeda poklonjena nije zbog njihovih ljudskih ili nacionalnih kvaliteta, nego Srbija se kažnjava zbog Rusije. Mi smo se početkom 1990-ih opredelili za rusku stranu, i od tad nas imaju na zub. Da smo pravili greške, jesmo, ali zbog ne trebamo da se ugledamo na Hrvate. У много чему ми треба да се угледамо и на хрвате, и на шиптаре. Није џабе Господ одабрао њих да нас порази, и баци у блато Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука