Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Срби не би били срби ако се не би посвађали, поделили и потукли, док нам трећи ради о глави и док се читав свет смеје српским жртвама.

dragi brate ja ne delim nego upravo pozivam da se ujedinimo oko pravih i istinskih vrednosti, oko onoga sto je jedino Istina i koje je jedino u stanju da odoli svim lukavstvima ovoga sveta (a ocigledno i nasim sopstvenim lukavstvima i demonima...kojima nemanjkamo)

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Јок, покушавам да се супроставим патриЈотском лудило које ће да крене. Сизифов посо.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_column

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ок, о велики Милосављевићу, заштитниче форума од патриотске гамади.

Не патриотске. ПатриЈотске. Драгиша, ГЕниус, Звонко, Ја, Аквилио смо патриоте. Ви сте патриЈоте.

По вама је Младић херој јер је Србин, а Готовина злочинац јер је Хрват.

Исти сте као они слуђеници што дочекују готовину, певају му песме, моле се за њега и слично.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не патриотске. ПатриЈотске. Драгиша, ГЕниус, Звонко, Ја, Аквилио смо патриоте. Ви сте патриЈоте.

Ниси могао да изрекнеш бољу похвалу - алал вам вера.

Подели на овим сајтовима

Не патриотске. ПатриЈотске. Драгиша, ГЕниус, Звонко, Ја, Аквилио смо патриоте.

Samo pitanje je koje drzave i naroda ...

Подели на овим сајтовима

Ниси могао да изрекнеш бољу похвалу - алал вам вера.

Чега се паметан стиди, неко се поноси! :)

Подели на овим сајтовима

Samo pitanje je koje drzave i naroda ...

Републике Српбије наравно. Док ми желимо да је отворимо, економски, привредно и дипломатски ојачамо, ви оћете идаље да глумимо да смо најпаметнији, најјачи, најбољи и да смо НЕБЕСКА СРБИЈА. :)

Подели на овим сајтовима

nisam ja nikakav patriota ni patrijota. ja nastojim da ocuvam ono cega se secam jos od babe i dede, a to je da si prvo covek. e onda si i patriota i sve ostalo.

u selu odakle su oni su ljudi brdjeni imali jednu rec koju sem tek dosta kasnije shvatio, govorili su kad pricaju o nekome: " znas nije co'ek"

e to je za nas danas nedostizna AKADEMIJA!!!!

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Nije Mladen protiv patriotizma nego protiv takozvanog retard-patriotizma..

Zanimljivo je da protivnici retard-patriotizma nisu nikada protiv hrvatskog, arnautskog, muslimanskog retard-patriotizma.

Ja sam recimo protivnik retard-anacionalizma ali isklucivo srpskog, a hrvatski mi na primer uopste ne smeta ...

Подели на овим сајтовима

nisam ja nikakav patriota ni patrijota. ja nastojim da ocuvam ono cega se secam jos od babe i dede, a to je da si prvo covek. e onda si i patriota i sve ostalo.

Де ћеш већи патриотизам од тога!?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo je da protivnici retard-patriotizma nisu nikada protiv hrvatskog, arnautskog, muslimanskog retard-patriotizma.

Једини који се огласио за хрватски ретард патриотизам, јеси ти који си тај њихов ретард патриотизам назвао јунаштвом.

Нема горе ствари по нацију и државу него славити злочинце као националне хероје.

Подели на овим сајтовима

A ti tebra da potrazis pomoc ... sa tim "totalitarnim sistemima" , udbom i slicno si opasno zaglibio...

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Pa ko se to meni naljutio?! A za jedne te iste termine pa sta da radim kad su takva pravila foruma. Ako se pravila ikad promene

u smislu da dozvole rastegljivija tumacenje reci ne brini ja cu prvi koristii daleko siri adekvatniji fond reci koji opisuje tebe i tebi slicne

a do tada posna corba bato.

Подели на овим сајтовима

Čekaj, ti podržavaš kolektivističko nacional-fašističko ludilo u Hrvatskoj, gde zvone zvona na crkvama, deca se mole na časovima, ljudi plaču na ulicama, desetine hiljada kliče ratnim zločincima? Dočekuju ih pesmama, zovu ih na fudbalske mečeve?!?? Misliš da je to sasvim OK i da se na to treba ugledati?

Pa naravno, zasto da to ne rade? Ljudi slave oslobodjenje onih za koje su se molili. Mi smo slavili kada smo palili skupstinu i izdavali zemlju a oni vala onako kako dolikuje ljudima, slave kada se podizu iz blata a ne dok se valjaju u njemu.

Подели на овим сајтовима

Da ste pred crkvenom oltaru, da li bi se sad potukli?

Ја се не бих потукао ни да сам на улици. Нека бије ако му је воља колико му је воља.

Mi smo slavili kada smo palili skupstinu i izdavali zemlju.

Мислим да ово јасно говори колико је брат Жељко отишао странпутицом.

Подели на овим сајтовима

u selu odakle su oni su ljudi brdjeni imali jednu rec koju sem tek dosta kasnije shvatio, govorili su kad pricaju o nekome: " znas nije co'ek"

e to je za nas danas nedostizna AKADEMIJA!!!!

И какве то сада има везе са пресудом Готовини и Маркачу ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...