Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Мора стално да будеш на лицином месту, не сме се бежати са часова, уживо клађење, да ухватиш најбољу квоту...шта си ти мисио, крвав је то леба, нема пензионо нема социјално, нема кашика...

Ма нема ту леба, него реко', кад сам већ тол'ко уложио у Радула, да нешто и зарадим, ал' џаба, лопови су те кладионице, кладе се само кад њима одговара. Кад одем да турим на Депортиво питају ме јел' оћу још, а кад треба да турим на Радула, онда нема.

Подели на овим сајтовима

Ма раде за Вучића, у талу су ја кати кажем. И та радница што није тела прими уплату, СНС човек 100%.

То раде ови фактори плусеви и сл., а ови из Меридианбета су реални, код њих Радуле прелази цензус. :)

Подели на овим сајтовима

Прича се да су ухапсили човека који је викао ово.

To je propaganda protiv premijera Vučića. Premijer Vučić zna i razume koliko je njegovom narodu teško. Zato se svakodnevno trudi da obezbedi budućnost i napredak Srbije. Svaka čast Vučiću! 

Подели на овим сајтовима

Прича се да су ухапсили човека који је викао ово.

Одвели га у пол. станицу, да га "нахране". После свима одржи говор како је сит.

marlen1.jpg

Подели на овим сајтовима

Vazno je da znamo imenom i prezimenom ko je rekao da je narod gladan, a kriminalce u crnoj hronici cemo i dalje da oslovljavamo inicijalima dok ce zrtve biti sa sve slikom lepo opisane pod punim imenom i prezimenom...

Dosta je bilo!!!

Подели на овим сајтовима

Vazno je da znamo imenom i prezimenom ko je rekao da je narod gladan

Овај видео је направљен као подршка човеку.

--

Него, јел' сте видели коментаре ботова на ову вест, типа: Како га није срамота да прекида премијера док говори?

Подели на овим сајтовима

Овај видео је направљен као подршка човеку.

--

Него, јел' сте видели коментаре ботова на ову вест, типа: Како га није срамота да прекида премијера док говори?

Naravno i to podrzavam, nego mi je cisto palo na pamet kako su ga odmah identifikovali, pod punim imenom i prezimenom, bez problema, jos dok je trajao miting... dok kriminalce po crnoj hronici mozemo da znamo samo po inicijalima da im se ne bi ne daj Boze ugrozila privatnost...

Nisam citala komentare, to vi mladji mozete, nama iz 90-ih je ozbiljno ugrozen zeludac od slicnih izjava, da ne smemo vise nijedno botovsko slovo da progutamo a kamoli celi komentar :) 

Подели на овим сајтовима

Naravno i to podrzavam, nego mi je cisto palo na pamet kako su ga odmah identifikovali, pod punim imenom i prezimenom, bez problema, jos dok je trajao miting... dok kriminalce po crnoj hronici mozemo da znamo samo po inicijalima da im se ne bi ne daj Boze ugrozila privatnost...

Мислио сам да причаш за видео, а не за СНС полицију. :)

Подели на овим сајтовима

Govorili smo Slobi, Djindjiću, Dačiću, Koštunici, Cvetkoviću, Vučiću. Ako dodje novi premijer reći ćemo i njemu.

Drago mi je da se ovaj čovek dere da je gladan, znači da mu je nekada bilo dobro. Lično ja, a i mnogo drugih, smo na glad navikli pa nam je to normalno...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...