Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

НВО ЖРУ спровела истраживање, Радуловић води!

Поучани су одлучили - доста је било!

На узорку од 175 испитаника и упркос Жељковом покушају да намести резултат убрајајући гласове из 2012. и 2014. године, истраживање је показало да тренутно у предизборној трци води покрет Доста је било - Саша Радуловић (нема на чему, Радуле).

Саша Радуловић је за ЖРУ Таблоид изјавио да је ово добар пример како кампања на интернету даје резултате и да сваки лајк, твит, али и амин имају непроцењив значај.

meta_chart.png

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016. at 0:47, Плутон рече

Саша Радуловић је за ЖРУ Таблоид изјавио да је ово добар пример како кампања на интернету даје резултате и да сваки лајк, твит, али и амин имају непроцењив значај.

Како је модерааан <3

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Канда ћемо ми још гледати и слушати то...

Има ли нека независна статистика ( не ова нашка :) ) са реалнијом сликом оних процената, чисто да дам  себи наду да мој глас вреди  :D

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016. at 20:28, ИгорМ рече

Канда ћемо ми још гледати и слушати то...

Има ли нека независна статистика ( не ова нашка :) ) са реалнијом сликом оних процената, чисто да дам  себи наду да мој глас вреди  :D

Тако нешто нећеш наћи. Али твој глас вреди у сваком случају. Кад бисмо се управљали према томе ко сигурно прелази цензус, сви бисмо гласали за ове идиоте из СНС-а. :)

Подели на овим сајтовима

Одем данас у кладионицу (Меридиан), спремим 500 евра да турим на Радула (добра квота, а сигурица), попуним тикет, дођем да предам, а радница ће мени: Максимална уплата за клађење на изборе је 20 евра.

Каква брука и срамота!

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016. at 21:08, Ђоле Пролеће рече
одиграш каки тикет нако дизгубиш

Ја сам већ годинама на овом нивоу. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016. at 21:08, Ђоле Пролеће рече
Цццц...шта ти је неискуство. Па не може дечкоња тако, упаднеш у клаџу и одма оћу велике паре. Они те одма провале и кажу бежи бре. То се иде изокола па полако, мало снимиш ситувацију, одиграш каки тикет нако да изгубиш, даш мало пара кући која увек добија, онда се као вадиш, онда те они сниме па кажу види ал се мачи навуко, а ти у међувремену напраиш мрежу па онда 25 људи по 20 еврића и хоп...Е ал једино мора прво консултујеш ове и Виљем Хила због дојаве, ако они да зелено светло паре су твоје...

Ма где сад да градим мрежу, док је изградим квота већ падне (јутрос била 2.00 да ће Радуле да прерипи целзијус, сад је већ 1.80, а тол'ко је и да неће).

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016. at 21:28, Ђоле Пролеће рече
Мора стално да будеш на лицином месту, не сме се бежати са часова, уживо клађење, да ухватиш најбољу квоту...шта си ти мисио, крвав је то леба, нема пензионо нема социјално, нема кашика...

Ма нема ту леба, него реко', кад сам већ тол'ко уложио у Радула, да нешто и зарадим, ал' џаба, лопови су те кладионице, кладе се само кад њима одговара. Кад одем да турим на Депортиво питају ме јел' оћу још, а кад треба да турим на Радула, онда нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...