Млађони Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Joш једном да поновим, у куплерају невиних нема. Хрватске квази патриоте су врло сличне нашим идијотима. А лицемерје је окривити Хрватске и Хрвате а прескакати Србе и њих правдати. Кривци су кривци. Тачка. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Босанац, да ли стварно не кнташ или ти треба објашњење ? Сефер је био официр ЈНА у Београду, уживао све повластице, а у исто вријеме спремао се да пређе у АБиХ. Зна се како се поступа са официрима који прекрше заклетву. Али је овде некима нормално да из униформе К&К царевине, пређу у униформу српске војске, па из ње у униформу НДХ, а на крају у партизанску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Рат нису изазвали ни Срби, ни Хрвати, ни Бошњаци. Изазвали су га Милошевић, Туђман, Изетбеговић и њима слични. Просечном, нормалном грађанину било које вере и нације рат није требао, нити је имао било какве користи, већ неизмерну штету. Ми смо сви ту жртве неколицине психопата и манијака. Нажалост, никако да то схватимо... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Рат нису изазвали ни Срби, ни Хрвати, ни Бошњаци. Изазвали су га Милошевић, Туђман, Изетбеговић и њима слични. Просечном, нормалном грађанину било које вере и нације рат није требао, нити је имао било какве користи, већ неизмерну штету. Ми смо сви ту жртве неколицине психопата и манијака. Нажалост, никако да то схватимо... Dobar deo ljudi misli da su Zapad, Vatikan i masoni konspirirali da se zarati, lol. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Рат нису изазвали ни Срби, ни Хрвати, ни Бошњаци. Изазвали су га Милошевић, Туђман, Изетбеговић и њима слични. Просечном, нормалном грађанину било које вере и нације рат није требао, нити је имао било какве користи, већ неизмерну штету. Ми смо сви ту жртве неколицине психопата и манијака. Нажалост, никако да то схватимо... Ја користим термин Срби, Хрвати и Бошњаци али свакако да мислим на Туђмана, Алију, Слобу Краџића и њихове пулене као што су: Орић, Аркан, Готовина и остатак екипе. Проблем је велики што се и данас људи свађају и окрећу око тих ратова и бирају кривца. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Кад иза нечега ставиш име и презиме ствар постаје веома јасна. Тенкове је на Вуковар слао Милошевић, нисам ја. Ја немам тенк. Које је вере и нације баш ме брига. Такви са мном немају ништа заједничко у сваком случају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Da je Bugarin ostao u Kruševcu onomad 1885. godine a Srbija bila prinuđena da Kruševac prizna Bugarima, da li bi danas bio Srbin ili Bugarin? I da si Srbin a Kruševac da je ostao srpski grad, da li bi imali pravo da se odvojite od Bugarske i pripojite Srbiji? Razmisli malo o tome. Да ли бих ја данас био Србин или Бугарин - не знам. То зависи од тога колико би се народ овде "пробугарио". И есенцијално... ако мене питаш, нису ни права. Више су политичке игре без смисла. По мени човек има седам права: Право на живот, право на слободу, праву на имовину, право на правду, право на правну државу и право на интелектуално својину. Уколико ми та Бугарска у којој је Крушевац даје право на слободу, право на имовину, право на живот, право да добијем правду, право на правну државу(да су правна држава) и право на интелектуалну својину - ја не бих имао никакве потребе да дижем неке револуционарне побуне да се припојавам Србији. Не бих имао никаквих проблема да као национална мањина живим у другој држави уколико имам ова права. Srbija je kriva za rat jednako koliko i Hrvatska, koliko i Muslimani u Bosni. Hrvati i Muslimani su daleko od toga da priznaju svoj deo krivice, Muslimani jer su dalje u šok stanju, Hrvati pak jesu od rata i svoje pobede u ratu stvorili sebi nacionalni i državni mit kao i umišljenu superiornost, tj. nadmoć, nad Srbima. Ako Srbija što šta priznaje, mora dakle uvek da podvuče da je druga strana isto tako kriva. Suprotno bi se zahtevalo da Srbija preuzme celu krivicu, a ovim bi potvrđivala političke, ekonomske (npr. reparacije) i nacionalne (nacionalističke) zahteve druge strane. Супер је све то, али ко игде прила да Србија призна неку целу кривицу? Ја кажем да људи унутар Србије, треба да буду свесни да су разни Шешељи, Милошевићи, Аркани, Легије и Караџићи ти који су криви за то. И да су они чинили злочине над Хрватиам и Бошњациам и неправде исто као што су Насери, Алије, Туђмани, Готовине чинили злочине над Србима. Дакле не причам о неком међунардном признању одговорности него о унутрашњем признању да су неки људи у име Србије учинили Хрватима велика зла, исто као што су неки људи у име ХРватске учини Србима велика зла. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Samo malo.Čitam ovo što napisa uvaženi svečeniće.Međutim ono što zaboravljaš kao činjenicu je kontinuiran mobing nad bošnjacima kojeg čini Milorad Dodik.Čovjeku više dojadilo i kaže ejjjj bre dosta više. Izgleda da Srbin može gluposti valjati i to nije grijeh dok bošnjak to mora trpjeti i kada nešto kaže odmah je na tapeti osuđuje se i kao da mu ovom porukom kažeš:Bošnjo naše je da te gazimo a tvoje je da trpiš. Човек је поменуо усташе а не Муслимане. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука