Avocado Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Слажем се са тим да није ваљан али зашто неуставан? Не кажем да није, него питам, јер не знам. Iz sličnih razloga zbog kojih je neustavnom proglašena odredba o tome da ne možeš da se knjižiš dok ne platiš porez na prenos nepokretnosti. (Link ka Odluci US) Država ne sme da ograničava neko garantovano pravo uslovima koje sa tim pravom nemaju veze. Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 To da bi mogli bolje da kukate na drzavu ... sa jedne strane "trosi narodne pare" kada je neefikasna i sudi se dugo, sporovi traju predugo a kada uvede efikasne mere da naplati kazne onima koji "mahinalno" voze jednosmernim ulicama onda kuku opet ne valja drzava ... valja, valja itekako ... Nekim čudom si u poruci na koju odgovaraš prevideo to da se slažem da treba uvesti efikasne mere tj. popraviti sistem... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Naravno, svi moraju da plate. U italiji pride imas poene nrgativne, 20 poena pa posle ides na polaganje. 5 poena ti je za pojas, 5 za telefoniranje u kolima, 5 ako na putu ne ukljucis svetla ... pa ti vidi ... Индетично је у Србији само ти у Србији треба 18 поена. Za prekoracenje brzine 40 km oduzima se dozvola 2 meseca, dva puta toliko prekoracenje u roku od godinu dana trajno oduzimanje i polaganje ponovo. A nemci te salju i na psiholoski test, da vide jesi li normalan ili si za lecenje ... Скоро па индетично у Србији. Исто се иде на психолошку процену, исто се губи дозовало. Код нас се прекорачење брзине мери у процентима. Ако си прекорачио 10 % од дозвољене благе казне, ако си прекорачио 20% већ крећу теже. Увели још Цветковићеви министри. И сада знаш да се данас и код нас тиме регулишу опасни возачи. Да ли сада капираш да овај закон није за ОПАСНЕ возаче? Већ за сиротињу која направи мању грешку, некад па га ухвате? Да га уцене да мора што пре да плати. Јер онај ко никад не пали светло, тог ће сигурно да ухвате пар пута и да му одузму дозволу, нема никакве потребе за уцењивањем забране регистрације. И сада када схваташ да се овим законом регулише оно на шта се ти жалиш, да ли капираш шта фали закон о ком причамо? Или и даље не капираш да ово није ефикасан систем да се регулишу необазриви и опасни возачи како си ти унапред истриповао да јесте? Сада када си видео да тај систем већ постоји. Систем казнених поена, психолошке процене и поновног полагања? А непажња ти у Србији дође нормална то ваљда схваташ да поред свих стресова врло лако можеш да погрешиш у саобраћају. Јел би дао неки тупав савет људима који су под стресом да не возе кола или шта? Naravno, svi moraju da plate. Уопште није битно ко шта мора да плати, него сам хтео да ти скренем пажњу на прекршај који сам радиш. Ситан прекршај као што је пролазак кроз једносмерну. И ја и ти и сви возачи правимо повремено ситније прекршаје то је факат. Овде није проблем у томе да ли ја то нећу или хоћ да платим овде је проблем што ме држава уцањује, крши устав, крши принцип правичности, крши грађанско право застарелости. То возачима треба судским процесом да се наплати, а не уцењивањем да суд не мора да ради ништа. Управо је ова одлука уништавње државе јер помажу суд да не ради свој посао. НЕ ЗНАМ ШТА ЈЕ ТУ ТЕШКО ДА СЕ СХВАТИ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука