Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Gospod je govorio onima koji kao ti još misle u tim pojmovima, koij moraju izvući korist iz svojega mišljenja. Na stranu cela prica o tome odakle tebi saznanje da je on to govorio samo iz snishodjenja ali mi je intrigantije to da nijedan od otaca se za 2000 godina nije mogao da se oslobodi kategorija "gubljenja blagodati" i "zadobijanja Carstva" nego sad tek to na forumu saznajemo da je misliti u tim kateogirijam nehriscanski. Da se covek smrzne kad se zamisli nad takvom mogucnoscu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Na stranu cela prica o tome odakle tebi saznanje da je on to govorio samo iz snishodjenja ali mi je intrigantije to da nijedan od otaca se za 2000 godina nije mogao da se oslobodi kategorija "gubljenja blagodati" i "zadobijanja Carstva" nego sad tek to na forumu saznajemo da je misliti u tim kateogirijam nehriscanski. Da se covek smrzne kad se zamisli nad takvom mogucnoscu. Odakle saznanje? Zbilja odakle tebi saznanje? Da trebalo bi da se smrzneš, pošto ništnina ne poznaje ni riječi. Zamisli "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Pa ako imamo svi onda niko od nas nije prozet nistinom. Jer gde je dramaticnost nistine ako ona ne podrazumeva potpuno odsustvo svih ljudskih i bozanskih potencijala?! niština je upravo svesno odbijanje da budeš -u odnosu na drugog- i to je (čini mi se) veća niština nego što bi bilo odsustvo potencijala da se zajedničari sa drugim- ovo isto govorim iz opitnog iskustva... trenutno aktivno odbijam da zajedničarim sa jednom osobom i retko sam do sada bio u takvom paklu... naravno, ovo ne kažem da bi ispalo kako sam u pravu već da ne pričam teoriju da budem iskren, tekst nisam čitao skoro već pre jedno 20-ak dana pa ovo niština, ništa itd. nisam analizirao kao oglo ali tekst je po meni jedna validna opcija za razmišljanje a ne rešenje samo po sebi... Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Kako bismo odredili situaciju u kojoj Vas ljudi bolno ignorišu,ne postavljaju se u odnosu na vas niti vas u odnosu na njih,ne žele da se osvrnu na ono što govorite,ne gledaju vas ,prekidaju vas kao da niste prisutni i vi to osećate...Kao u paklu kada biće ne biva prepoznato ni od koga,pa ni od onih u paklu. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 a i nepriznavanje nekog je vid priznavanja... LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука