w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 skoro sam mislim u Dankinom postu pročitao misao svetog Maksima ispovednika- Treba u sebi voleti ljubav drugih Tu se čovek razmisli i dodje do zaključka da uvek postojimo kroz druge, prema drugima i bez drugih stvarno ne ostaje ništa... a to važi i za druge jer Večiti Drugi je Trojica - svako u odnosu prema drugoj dvojici Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 kad shvatiš da si ništa onda nemaš šta izgubiti... A nema ni sta da dobije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 skoro sam mislim u Dankinom postu pročitao misao svetog Maksima ispovednika- Treba u sebi voleti ljubav drugih Tu se čovek razmisli i dodje do zaključka da uvek postojimo kroz druge, prema drugima i bez drugih stvarno ne ostaje ništa... a to važi i za druge jer Večiti Drugi je Trojica - svako u odnosu prema drugoj dvojici Odakle ti moc voljenja bilo koga ili cega ako shvatis da si nista? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 A nema ni sta da dobije. naprotiv... dobiješ sve kad na kocku staviš sve onda kad shvatiš da si ništa... ja sam to proživeo DankaM and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 A nema ni sta da dobije. grešiš sinko "a ko izgubi život svoj mene radi, taj će ga sačuvati. Jer kakva je korist čoveku ako sav svet zadobije, a sebe upropasti ili sebi naudi?" Jev po Luki "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 naprotiv... dobiješ sve kad na kocku staviš sve onda kad shvatiš da si ništa... ja sam to proživeo tako je profesore me to! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Odakle ti moc voljenja bilo koga ili cega ako shvatis da si nista? moć za ljubav imaju svi... barem ja tako doživljavam onaj početni deo jevandjelja po Jovanu "Beše svetlost istinita koja obasjava svakoga čoveka koji dolazi na svet" ali bez usmeravanja te moći na druge zaista smo ništa... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 grešiš sinko "a ko izgubi život svoj mene radi, taj će ga sačuvati. Jer kakva je korist čoveku ako sav svet zadobije, a sebe upropasti ili sebi naudi?" Jev po Luki Mega LOL. Hriscanin koji veruje da mu je fizicki zivot sve. A taman sam pomislio da sam video sve na ovom ZRUu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Mega LOL. Hriscanin koji veruje da mu je fizicki zivot sve. A taman sam pomislio da sam video sve na ovom ZRUu. pa ti si pitao šta dobijamo... onaj koji misli u pojmovima dobitka i gubitka je stvarno daleko od hrišćanina tako da si opet u ptavu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 moć za ljubav imaju svi... barem ja tako doživljavam onaj početni deo jevandjelja po Jovanu "Beše svetlost istinita koja obasjava svakoga čoveka koji dolazi na svet" ali bez usmeravanja te moći na druge zaista smo ništa... Pa ako imamo svi onda niko od nas nije prozet nistinom. Jer gde je dramaticnost nistine ako ona ne podrazumeva potpuno odsustvo svih ljudskih i bozanskih potencijala?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 pa ti si pitao šta dobijamo... onaj koji misli u pojmovima dobitka i gubitka je stvarno daleko od hrišćanina tako da si opet u ptavu Da, da , da vidis sada mi se javlja da su verovatno zbog toga oci kroz 2000 godina stalno naglasavali kako treba zaDobiti carstvo. Just_Cuz_19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Da, da , da vidis sada mi se javlja da su verovatno zbog toga oci kroz 2000 godina stalno naglasavali kako treba zaDobiti carstvo. Just_Cuz_19 da, tako je i rukovodili su se onim što ti maloprije ismija dakle "a ko izgubi život svoj mene radi, taj će ga sačuvati. Jer kakva je korist čoveku ako sav svet zadobije, a sebe upropasti ili sebi naudi?" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 da, tako je i rukovodili su se onim što ti maloprije ismija dakle "a ko izgubi život svoj mene radi, taj će ga sačuvati. Jer kakva je korist čoveku ako sav svet zadobije, a sebe upropasti ili sebi naudi?" Odlicno. Znaci i Gospod i oci su bili daleko od hriscanstva? Tako bar kaze neki Oglo forumski. pa ti si pitao šta dobijamo... onaj koji misli u pojmovima dobitka i gubitka je stvarno daleko od hrišćanina tako da si opet u ptavu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Odlicno. Znaci i Gospod i oci su bili daleko od hriscanstva? Tako bar kaze neki Oglo forumski. Može biti i to, kada ti kažeš, naravno od hrišćanstva kakvim ga ti zamišljaš Gospod je govorio onima koji kao ti još misle u tim pojmovima, koij moraju izvući korist iz svojega mišljenja. Makar si shvatio gdje da tražiš... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука