Jump to content

Hristos i niština

Препоручена порука

Hvala,

Za mene je definicija postmoderne: jesam li ti rekao :)

Da,odgovor se traži,

ali nije samo to u pitanju. Dom je tamo gdje nađeš mir.

Ako je tebi lepo meni je drago sta god da je to postmoderna ili luna park.

Pretpostavljam da si ove definicije deklaracije i redekalarcije primenio na posao pa imas nesto tipa

<?php

$connection = new zaMeneJe();

:D :D :D :D :D :D :D

Подели на овим сајтовима

Tekst mi je dosta nerazumljiv,ali sama atmosfera teksta je kako bih rekla " teologija crnila".A ništavilo koje se pominje mi je takođe nerazumljivo.Nemam želju dalje da čitam,život je sam po sebi dovoljno težak da bih ga otežavala dodatnim crnilom.Hoću radost! :D

:) заслужујеш радост, али хоћу да те питам каква ти је та “теологија црнила“?

Подели на овим сајтовима

Ako je tebi lepo meni je drago sta god da je to postmoderna ili luna park.

Pretpostavljam da si ove definicije deklaracije i redekalarcije primenio na posao pa imas nesto tipa

<?php

$connection = new zaMeneJe();

:D :D :D :D :D :D :D

nijesam navikao od tebe da spamuješ teme, to je do sada bio moj posao :)

ti makar znaš ponešto o crnim rupama :)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

:) заслужујеш радост, али хоћу да те питам каква ти је та “теологија црнила“?

Kako šta je?Moja kovanica koja mi je pala napamet dok sam čitala tekst. :D Ništavilo, propadanje,smrt...nema radosti.I još ne razumem kakvo ništavilo?Ima li ništavila u onome što je Bog stvorio?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Kako šta je?Moja kovanica koja mi je pala napamet dok sam čitala tekst. :D Ništavilo, propadanje,smrt...nema radosti.I još ne razumem kakvo ništavilo?Ima li ništavila u onome što je Bog stvorio?

kad shvatis da si nista onda ces da shvatis i tekst :D :D :D :D

nisam uspela da ga procitam ,ne svidja mi se

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ali kako ne razumes da za njega nistavilo nije nistavilo nego sustina praznine koja nije praznina nego je naprosto bitak nicega.

I tako u krug.

Подели на овим сајтовима

Pa nije ništavilo Nastjenka, već ništa.

Nije šija, nego vrat. :P

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ali kako ne razumes da za njega nistavilo nije nistavilo nego sustina praznine koja nije praznina nego je naprosto bitak nicega.

I tako u krug.

Ovo čak nije ni spamovanje, već trolovanje hejtovanje i tako u krug :)

Ništavilo ima negativan predznak, kao što Ana reče: smrt propadanje crnilo itd

To nije ništa, jer su smrt propadanje itd sve prolazne pojave a ništa je ništa :)

Nema tu metafore nikakve niti psihologizama.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

аха, ок, ако је то твоја кованица, јер до сада сам знао само за апофатичко и катафатичко богословље па сам помислио да нисам пропустио неко “дарк-богословље“.....

а ништавило је и теолошка тема и то веома озбиљна.

Подели на овим сајтовима

I tako u krug.

Hvala. :D Kao što rekoh ne razumem.Možda sam ograničena,ali previše reči da bi se reklo nešto što može mnogo jednostavnije.Odustajem, odoh da praznoslovim na drugom mestu,to mi je večeras potrebno,kao lebac. :D

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

E, da.Hristos vaskrse! Nema veće radosti od te.Nema ništavila, nema smrti, nema propadanja...obnavljanje,večito obnavljanje i kretanje. :nene:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...