Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 stani malo, nemoj mi govoriti u stereotipima, o kakvim cinjenicama govoris, gdje su ti dokazi da je to sve tacno, a ne manipulacija? daj me uvjeri, evo otvoren sam za to, samo nije moguce a znas zasto, sve to ti je stvar koju je tebi ili meni nemoguce dokazati, mi nismo u mogucnosti da to provjerimo, pa da sa sigurnoscu kazemo to su realne cinjenice a ne teorija Ти као да си пао са ведра неба....... За доказе је веома наћи кад је цео свет у њиховим рукама тј. корумпиран и строго контролисан. Многи линкови су избрисани. Све сам ти дао горе постојеће линкове, а ти НЕЋЕШ ДА ПРОЧИТАШ да би закључио неке ствари. Дао сам ти само путоказ, а ти сам истражи како год хоћеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ало атеисто, твој је проблем што мислиш на веома узак начин. Већ сам рекао млађонију. Veoma dobar argument nema šta. Nemoj da daš argumente nego baci odmah ad hominem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ти као да си пао са ведра неба....... За доказе је веома наћи кад је цео свет у њиховим рукама тј. корумпиран и строго контролисан. Многи линкови су избрисани. Све сам ти дао горе постојеће линкове, а ти НЕЋЕШ ДА ПРОЧИТАШ да би закључио неке ствари. Дао сам ти само путоказ, а ти сам истражи како год хоћеш. sve sam ja to procitao ranije i moram ti reci da mi nije uvjerljivo , taj argument da ne mozes provjeriti jer oni sve drze u rukama apsolutno ne stoji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Како да се сачувамо? Имаш ли неко решење? Зеолит-клиноптилолит, оргон,...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 sve sam ja to procitao ranije i moram ti reci da mi nije uvjerljivo , taj argument da ne mozes provjeriti jer oni sve drze u rukama apsolutno ne stoji Шта ти није уверљиво? Дај образложи детаљније..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Шта ти није уверљиво? Дај образложи детаљније..... postoje mnoge zemlje koje ne trpe zapadnjacku tiraniju , recimo one imaju sredstva i mogucnosti da to sve isprovjeravaju i da zabibere zapadnjacima debelo, jel tako, evo ja kad bi vasom srecom bio izabran za diktatora diozivotnog srbije, odmah bi to ucinio, obecavam, samo treba izaci na izbore i dati mi glas, jel to tesko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Зеолит-клиноптилолит, оргон,......За тај Зеолит сам чуо, то је оно што се смућка и попије, нисам пробао. Ево, има га на јутјубету: А ''оргон'' нисам виђао. Јел то ово чудо: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 За тај Зеолит сам чуо, то је оно што се смућка и попије, нисам пробао. nemoj ni probavati tu glupost, ni slucajno , nisi izludio da jedes pjesak Милан Ракић and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 nemoj ni probavati tu glupost, ni slucajno , nisi izludio da jedes pjesak Што да не брате, ако може на леба да се маже, за доручак, по мало. (зар мислиш да сам озбиљан у вези овога) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Што да не брате, ако може на леба да се маже, за доручак, по мало. (зар мислиш да сам озбиљан у вези овога) nemoj ni probavati tu glupost, ni slucajno , nisi izludio da jedes pjesak Знате шта, што се тиче зеолита животиње су много паметније од вас двојице заједно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Знате шта, што се тиче зеолита животиње су много паметније од вас двојице заједно. znaci trebalo bi da jedem crkotine ko hijena, jerbo ona se tako hrani, ili kao bjeloglavi sup sa naseg grba nemanjica, a supovi su velike zdrave ptice ? Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 postoje mnoge zemlje koje ne trpe zapadnjacku tiraniju , recimo one imaju sredstva i mogucnosti da to sve isprovjeravaju i da zabibere zapadnjacima debelo, jel tako, evo ja kad bi vasom srecom bio izabran za diktatora diozivotnog srbije, odmah bi to ucinio, obecavam, samo treba izaci na izbore i dati mi glas, jel to tesko? Тачно је да већина земаља не воли запад, али понављам НИСУ СВЕСНИ ШТА ИМ СЕ ПОТУРА ИЗ НЕБА, кроз воду за пиће (флуориди, психотропно оружје,....), преко маркета ГМО ВОЋЕ, ПОВРЋЕ,....... А што се тиче тебе за доживотног диктатора Србије, гарантовано би се понашао као садашњи Николић (све је обећавао, а ништа није испунио од својих датих обећања), тако да нема ни шансе да добијеш глас од мене. И немој много сањарити, јер што је баби мило то јој се снило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 znaci trebalo bi da jedem crkotine ko hijena, jerbo ona se tako hrani, ili kao bjeloglavi sup sa naseg grba nemanjica, a supovi su velike zdrave ptice ? Не брини се за то ништа, када је у питању преживљавање, и ти ћеш ускоро јести црве. Ове животиње су ипак преживеле у суровим, али ЗДРАВИМ условима живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Тачно је да већина земаља не воли запад, али понављам НИСУ СВЕСНИ ШТА ИМ СЕ ПОТУРА ИЗ НЕБА, кроз воду за пиће (флуориди, психотропно оружје,....), преко маркета ГМО ВОЋЕ, ПОВРЋЕ,....... А што се тиче тебе за доживотног диктатора Србије, гарантовано би се понашао као садашњи Николић (све је обећавао, а ништа није испунио од својих датих обећања), нема шансе да добијеш глас од мене. И немој много сањарити, јер што је баби мило то јој се снило. ne bi bio ko nikolic, ne bi vama bilo lako poda mnom.... nego salu na stranu, batali te teorije brate to su gluposti bas ko i one price o vanzemaljcima Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Здушан Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 ne bi bio ko nikolic, ne bi vama bilo lako poda mnom.... nego salu na stranu, batali te teorije brate to su gluposti bas ko i one price o vanzemaljcima О каквим ванземаљцима причаш? Зар не увиђаваш да одступаш од теме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука