feeble Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Још једна перспективна странка у најави Beograd -- Vladimir Beba Popović, bivši šef Biroa za informisanje u vladi Zorana Đinđića, planira da osnuje partiju, nezvanično saznaje Novi magazin. Beba Popović osniva stranku? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 'Ajde sada ìleba ti objasni mi zasto Hrvatska ili, Kosmet ili Bosna imaju ili su imali tu podrsku a RS nema ili ne bi imala? Cime bi ti to odsustvo podrske Srbima u Bosni objasnio a nema ni Milosketa, ni Karadzica, ni Maldica ... imas entitet, demokratski izabranu vlast tog entiteta i eventualni referendum, krajnje miroljubiv i demokratski metod ... a opet ... nema podrske? Zasto? Zato sto nismo dovoljno dobro birali priajtelje. Da smo bili naklonjeniji USA i EU mi bi smo imali podrsku i za krajnu, i za RS i za Kosmet. Ja sam mislio da je svakom jasno da nije NATO nas izabrao za neprijatelja nego mi njega. Zasto Vojvodina ima podrsku da pojaca autonomiju u okviru Srbije ( da se dalje decentralizije i razlabavi Srbija ). Zato sto 70% vojvodjana nece da im Beograd krade pare. A decentralizaciaj je odlichna stvar. Ja sam apsolutno za decentralizaciju. Doduse za autonomiju vojvodine i nisam toliko, vise sam za neku decentralizaciju same vojvodine a i cele Srbije na 15-20 manjih regionalnih samouprava. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Tvoj Seki i Milosevic nisu hteli nikakvu saradnju sa Nato i USA i Eu. Da smo saradjivali danas bi nas podrzavali ko Izrael. Pa kada su posteni ljudi, ne hvataju se u kolo sa djavolima ... Zato sto 70% vojvodjana nece da im Beograd krade pare. Pa otprilike i srbi iz RS bi nesto slicno voleli ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Pa kada su posteni ljudi, ne hvataju se u kolo sa djavolima ... Posteni... Pa otprilike i srbi iz RS bi nesto slicno voleli ... Ne razumem ovo. Sta si hteo da kazes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Још једна перспективна странка у најави Beba Popović osniva stranku? Sto to niste pricali za dveri, da mi je da znam..... a da znam.... zato sto se ne uklapaju u vasu sliku politickih ideologija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Posteni... Itekako posteni, Seki narocito . Ne razumem ovo. Sta si hteo da kazes? Pa nece da im Sarajevo krade pare. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Sto to niste pricali za dveri, da mi je da znam..... a da znam.... zato sto se ne uklapaju u vasu sliku politickih ideologija. Ко смо ми? Него ми занимљиво како је сав олош измилео кад виде да је ДС у нокдауну па да се окористе. Ако, нека лешинаре стрвину. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Него ми занимљиво како је сав олош измилео кад виде да је ДС у нокдауну па да се окористе. Ако, нека лешинаре стрвину. Beba ako je olos on je mala beba u odnosu na ekipu u vladi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Itekako posteni, Seki narocito . Siguran sam da je on najveca postenjacina koju je majka ikad rodila. Pa nece da im Sarajevo krade pare. Jel? Ajde iskopiraj mi koliko je profita ostvarila RS i koliko je tog profita otislo u Sarajevo? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Jel? Ajde iskopiraj mi koliko je profita ostvarila RS i koliko je tog profita otislo u Sarajevo? Pa sta ima da se kopira ... nece ni zutu banku da im daju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Pa sta ima da se kopira ... nece ni zutu banku da im daju ... Da prostis nisam od onih sto veruju na rec, posebno kada je politika u pitanju. Ja ne znam zakon o finasirajnu i podelu budzeta u BiH niti u RS, tako da necu da pricam ko kome sta oce a sta ko kome nece. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Ко смо ми? 1:51 nedeljko, Crveni Baron, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 1:51 Hajde, reci iskreno, koliko vas koji ste poceli da zamerate Zivkovicu novu stranku ste zamerili i Dverima kada su pre pola godine osnovali stranku? A realno gledano oni nisu nista smislenija stranka niti od Bebine niti od Zivkoviceve. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Hajde, reci iskreno, koliko vas koji ste poceli da zamerate Zivkovicu novu stranku ste zamerili i Dverima kada su pre pola godine osnovali stranku? A realno gledano oni nisu nista smislenija stranka niti od Bebine niti od Zivkoviceve. Ma Dveri su kukavicije jaje da bi se razbili nacionalisti a ovaj baja je supalj k'o supalj zid. Kod njega sam prvog primetio da je "primio" Dindjicevu dikciju prilikom govora, pokusavao da ga imitira i tu vidis odma' da je covek jajara. Nema od njega nista tebra. A vidis odma' i da je Diki bio supalj je r se okruzio likovima, potpuno nesposobnim i neartikulisanim kao ovaj baja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Ma Dveri su kukavicije jaje da bi se razbili nacionalisti a ovaj baja je supalj k'o supalj zid. Prvo, to ogradjivanje od Dveri kao neke "tajne stranke za razbijanje nacionalista.", je glupo kao noc. Iz prostog razlog sto ne razbijas nacionaliste tako sto iskaces sa svih strana sa neagativnom propagandom protiv tih istih nacionalista. Drugo, nacionalisti u Srbiji ne postoje. Postojite vi koji se nazivate nekakvim nacionalistima ali vam politika bas i nije takva. Vise je zla donela naciji nego dobra. Kod njega sam prvog primetio da je "primio" Dindjicevu dikciju prilikom govora, pokusavao da ga imitira i tu vidis odma' da je covek jajara. Nema od njega nista tebra. A vidis odma' i da je Diki bio supalj je r se okruzio likovima, potpuno nesposobnim i neartikulisanim kao ovaj baja. Zanimljivo, nesposoban covek dobio izbore u Nisu josh 97. Vodio policijsku akciju koja je razbila jedno 60% tadasnjeg vrha kriminala, nesposoban. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука