timjančica Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Verujem da ne postoje dobre ili lose umetnosti... Ne znam kakav je vas odnos prema grafitima, ali licno, ne bih imao nista protiv da nesto poput prilozenog, osvane i u mom kraju... grafiti ko grafiti su mi dragi. jedino ne vjerujem da ne postoje te dobre i loše umjetnosti. a i kako bi se čovjek odlučio tako koji da stavi ispred verande a koji ispred kokošinjca? pink panter је реаговао/ла на ово 1 Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Vunorade stavila sam temu na svoj FB profil, ali sam i neke grafite *ukrala* za svoj album. Nadam se da se ne ljutiš Mnogo mi se sviđaju, inače se ovakva umetnost jako retko viđa. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 kako bi se čovjek odlučio tako koji da stavi ispred verande a koji ispred kokošinjca? Ne tvrdim da sam u pravu, ali smatram da radost slavljenja Gospoda moze biti projavljena kroz bilo koji vid umetnosti i na bilo kom mestu. Verujem da su sve dobre i da samo zavisi od umetnika sta iskazuje i porucuje svojim radom... Uostalom, verujem da nam je "vjeruju" isto u kokosinjcu, na verandi, ulici, ispred oronule fasade, u sumi, hramu... Na kraju, ipak je sve to od Gospoda (da proste braca Bogumili)... Da sumiram, po meni, nema loseg nacina, niti loseg mesta da se svedoci vera. A da su u vreme Manuila Panselina bili izmisljeni sprejevi, ko zna gde bi nam danas bio kraj... ali sam i neke grafite *ukrala* za svoj album. Nadam se da se ne ljutiš Naravno da se ne ljutim! Pa i ja sam ih "ukrao" sa interneta, sa namerom da sto veci broj ljudi vidi nesto sto se ne vidja svaki dan i na svakom mestu. Hvala ti... malina :) and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Генијално! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вунорад Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Александрида and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука