Гости Guest Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Сутра у Београд, поводом симпосиона о Светом Максиму Исповеднику, братсво манастира Светог Павла са Свете Горе доносе мошти светог Максима Исповедника. Петак - 19. октобра , у параклису ПБФ Светог Јована Богослова служиће се свеноћно бденије са почетком у 20 часова, у наставку Света Литургија. This post has been promoted to an article Александрида, YOKA, Ромејац and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Где ће бити мошти сутра? или прекосутра? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Где ће бити мошти сутра? или прекосутра? koliko sam informisan, sutra sižu i biće na fakultetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Jeeeeee znači stigle su, jedva čekam nedelju Hvala Marti Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 @@Александрида, Имате велики благослов и несвакидашње освећење цркве slava3 Anette and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Имате велики благослов и несвакидашње освећење цркве Upravo tako Marti, velika je to blagodat i ja se tako radujem, srce mi igra od sreće. Bogu hvala za sve ovo. Олимп, Milan Nikolic and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Олимп, sleki, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grisha Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Hvala Bogu!!!!! Radostan Ignjatije, Олимп, Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 хех .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Само да поменемо, и да се и у овом трену и на овом месту сетимо опет њега, који му се (св.Максиму), потпуно уподобљава већ дуже време, како теологијом својом, тако и страдањем... Наравно реч је Архиепископу Охридском и Митрополиту Скопском - владики Јовану, који да је било среће - више него сигурно би био активни учесник и симпосиона у Београду као и саслужиоц на Освећењу Цркве ..јер је између осталог и драг пријатељ са оцем Александром и наравно Владиком Игнатијем... ..И да поменемо да је и параклис у рушеном и страдалном манастиру Нижепоље код Битоља који је и ставропигија Охридске Архиепископије дакле и резиденција владике Јована, посвећен управо Светом Максиму Исповеднику и једна је од Слава манастира.. Александрида, Ignjatije, Anette and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Олимп and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Да додам ,Свете Мошти Светог Максима биће положене у Престо наше Цркве Св.Максима на Освећењу,сада у недељу 21.октобра 2012. Anette, Grisha, Перезвон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 @@свештеник Александар, slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Молим вас, ако ми неко може тачно написати где и на ком месту је освећење мошти? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 @Olimp Свете Мошти Светог Максима биће положене у Престо наше Цркве Св.Максима на Освећењу,сада у недељу 21.октобра 2012. Osvecenje hrama Sv.maksima u Kostolcu, a ne osvecenje mostiju, uzgred cestica ili delica mostiju pravilno receno, koje se usivaju u antimnis u prestolu hrama! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука