Vizantiona Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Emisija sa RTS-a "vreme je za bebe"-svestenik Aleksandar Brasanac iz Radovica-peto dete svaka cast cestitamo!!! http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/26991/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5+%D1%98%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.html http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/147101/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5+%D1%98%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.html Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 "Бисери" дечије мудрости Kod nas muškarci imaju samo jednu ženu. To se zove monotonija. * Promenljiv je onaj čovek što je nekada bio plav, pa se promeni i bude crn i svi mu kažu: "Crni čoveče, šta ti bi?" * Leptir je insekt iz porodice helikoptera. * Razlika između psa i mačke je što pas čuva kuću, a mačka miševe. * Moj tata je odrastao na selu i video je kravu uživo, a ja samo na čokoladi. * Političari su ljudi koji prave čokoladne politanke. * Reklame se puštaju na televiziji da se glumci iz serije malko odmore. * Najbolje je da se rodiš poslednji od sve dece, jer onda dobiješ sve igračke od onih većih, a i kad ti ne daju, mama kaže: "Pusti ga, on je mali". * Mama i tata svakog dana idu na posao. Tamo zarađuju pare i lažu da sam bolestan, da bi im dali slobodne dane. * Moj deda ima pušku, koju koristi za ukras i da preti babi. * Unuk je najmanja reč, zato što označava jednog malog koji ima cuclu. On služi da bi i deda mogao da ide u park. * Iznenađenje je onda kada hoćeš da jedeš kolače, a ono ih pojeli razni u kući. * Riblje ulje je jedna užasna stvar. Ne daju ti da pljuneš, a ne možeš dugo da ga držiš u ustima. Svi pričaju da ima korisnost, a niko neće da ga pije, pa ga daju meni. * Tuga je kad progutaš klikere pa neće da ti daju pare za nove. * Hrabrost je kada neko dobije spomenik na ulici, a mislim da se hrabar postaje od rođenja, kada ti peru uši, a ti ćutiš. * Potok je nešto isto kao more, samo što je mnogo tanje i služi da se umivaju ljudi koji nemaju kuću. * Razlika između prozora i vrata je što se na prozoru suši veš, a na vrata se okači prezime. I na vrata ulaze ljudi, a na prozor mrak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Чоколада - кочолада Кит и ајкула - тик и мајкула Колики крееееевет....! - Колки клееевак....! (за брачни кревет) Пуњене тиквице - сарме у тиквици Фока - кофа Сетићу се још - моја ћерка Катарина, кад је била мала а сад би ме убила због овога .gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o aca Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Незнам, можда ово не припада овде али мени се јако допало па бих да поделим са свима вама: Разумно дете Једном се мали Иван враћао кући из школе. На прагу од куће сретне га отац, који је био безбожник, па га запита: - Кажи ми дете, шта те је данас учио отац вероучитељ? - Шта ме је учио?... Отац вероучитељ нас је учио, да постоји један Бог у три лица. - А зар вам не рече, да Отац није старији од Сина, нити је Син млађи од Оца? - Да, тако нам рече, мили тата - одговори Иван. - О, сине мој, како је то велика глупост, - одговори отац безбожни. - Погледај сине! Нисам ли ја твој отац? - Да тата, - одговори дете. - Ето видиш, дете моје, кад сам ја твој отац, то морам ја бити старији од тебе. Није ли тако? -Тако је, драги тата. Ти си старији од мене као човек, но као отац ти ниси старији од мене, јер у онај час кад си ти постао мој отац, ја сам постао твој син. Зато, ако је Небесни Отац од пре времена, то од пре времена мора да буде и Син. Безбожни отац обори главу, замисли се и од тада није се усудио да пита дете, шта га је учио отац вероучитељ у школи. савремена руска прича Из књиге "Духовне поуке" Светог Владике Николаја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Ја се заиста наслушах много мудрости у речима моје три ћерке и што је најинтересантније, када су биле најмлађе. И сад, често, нарочито у речима моје најмлађе ћерке Софије (срећно изабрано име), налазим савет за којим трагам. Дирљива је невиност и мудрост дечијих мисли. Отворени су и директни, а наша узајамна љубав чини да нас њихови искрени савети не повреде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 "Rodilo se dijete" Fotografije fetusa u maternici Fotografije fetusa u maternici koje je na?inio fotograf Lennart Nilsson objavljene su još davne 1965. godine u ameri?kom magazinu "Life", pod naslovom "Rodilo se dijete". Tada su te fotografije predstavljale pravu senzaciju i samo u roku od nekoliko dana prodano je ?ak osam miliona izdanja. Više od 40 godina kasnije, te iste fotografije, koje prikazuju razvitak ljudskog bi?a, nisu uopšte izgubile na zna?aju. ?? ??????? ????? ??????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 Što biste vi učinili ? Pitanje br. 1. Kad biste znali da žena trudnica već ima osmero djece od kojih je troje gluho, dvoje slijepo, jedno mentalno zaostalo, a ona sama ima sifilis – biste li joj preporučili abortus? *prije nego što date odgovor na ovo, pročitajte i sljedeće pitanje: Pitanje br. 2. Vrijeme je da se izabere novi svjetski vođa. I vaš će se glas uzeti u obzir. Evo činjenica o trojici glavnih kandidata: Kandidat A: Povezan je s korumpiranim političarima, a pri donošenju odluka savjetuje se s astrolozima. Imao je dvije ljubavnice. Teški je ovisnik o duhanu, a dnevno popije 8-10 martinija. Kandidat B: Dvaput je na poslu dobio otkaz, spava do podneva. Na fakultetu se drogirao, a svake večeri popije četvrt litre viskija. Kandidat C: Odlikovani je ratni heroj. Vegeterijanac je, ne puši, ponekad popije pivo. Nikad nije imao izvanbračne avanture. Kojeg biste kandidata izabrali? Ne čitajte dalje prije nego što donesete odluku! Dakle, kandidat A je Franklin D. Roosvelt; kandidat B je Winston Churchil, a kandidat C je Adolf Hitler. A, usput, glede pitanja o abortusu – ako ste odgovorili sa da, upravo ste ubili Beethovena!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 То је предавање неког професора, не могу се сетити ког... 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 ?? ?? ????????? ????? ?????????, ?? ???? ?? ?????? ???... 0102_laugh ne znam ko je napisao , zaista, u trenutku citanja mi nije bilo ni bitno toliko... rekla je prica u njegovo ime... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Родитељство као најлепши дар. Рађање новог живота је велика радост а и брига Нежно причајте са бебом, говорите јој најлепше речи. Шаљите јој љубав и чините све да се осећа јединственом. Гледајте је право у очи и тешите је ако плаче. Беба једино на тај начин може да научи колико је родитељима важна, тако почиње да стиче самопоуздање. Детету је најважнија особа, не рачунајући родитеље тетка (ако је има). Тетка украшавају детињство и чине га посебним. Јадранка-Дервента, Manastir Bradaca, dejan67ks and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Никада не допустите да се беба, дете плаши. Заблуда је велика да ће се дете размазити.Заблуда је да дете тера инат, да истера своје. Оно плаче за својом потребом и треба је утешити, скренути пажњу, насмејати. Чувај те осмех свога детета! Јадранка-Дервента, Zero, horatio and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Уживајте у одрастању, то тако брзо прође. Играјте се са дететом. Јадранка-Дервента, JESSY, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Malecki ljudici ^_^ GeniusAtWork, мирођија, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 1510_baby Лидија Миленковић, Перса, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 А некад их треба и запослити... .smesko. horatio, Перса, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука