Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Није ти одговарајуће поређење.Ми тим празницима не демантујемо да је сваки дан Божји,већ славимо посебне догађаје који су се збили у тај дан.А вера нам је сваког дана,године и сво време подједнако дата и задата. I mi slavimo posebni dogođaj koji se zbio te godine kad nam je Bog svojom smrti na Krstu dao oprost od istočnog i svih ostalih grijeha i slabosti svojom smrću pobjedivši smrt i anuliravši posljedice tih grijeha. I nama je vjera svake godine podjednako data i zadata, samo što pored određenih dana u kojima se desilo što slavite i vi mi slavimo i određene jubilarne godine kad se to desilo tj. Jubileum Godine Hristovog Vaskrsnuća i oslobođenja nas grješnih, slabih i smrtnih ljudi od okova i jarma praroditeljskog grijeha tj te blagoslovljene godine kad se to desilo. A to se također desilo jedne te godine prema ljudskom brojanju vremena pa onda slavimo Jubileum te iste cijele Svete godine u kojoj se to desilo a to cijelu tu godinu kao što Vaskrs i Božić slavimo po 3 dana. Samo što onda godišnji Jubileum slavimo 365 dana a ne samo tri dana. A nazivamo ga godinom vjere u Hrista tj. u njegovo Vaskrsnuće. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 ima li kraja njihovom zakopavanju samih sebe.... Nema. Kad neko umisli da je nepodrešivi mali bog na zemlji koji je u stanju da svakome oprosti greh pa i čitavom jednom narodu ( jevrejskom ), da može zločince proglašavati svetiteljima, menjati crkvena učenja i ubacivati nova, za novac opraštati grehe i na onom svetu..... Možeš samo očekivati dalju propast. Јадранка-Дервента and bgpj је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Na početku da napomenem ne bih želeo i nije mi cilj da uvredim ovom izjavom ni jednog člana rimokatoličke ili muslimanske crkve. Ali katolike i muslimane jednostavno ne mogu da razumem, iskreno trudim se i ostale vernike, ali ipak imam razumevanja za njih, što se ne može reći za ove dve napomenute religije. Jednostavno ne mogu da shvatim kako ljudi mogu da veruju u katolicizam i islam posle toliko toga iz istorije i toliko grešaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Na početku da napomenem ne bih želeo i nije mi cilj da uvredim ovom izjavom ni jednog člana rimokatoličke ili muslimanske crkve. Ali katolike i muslimane jednostavno ne mogu da razumem, iskreno trudim se i ostale vernike, ali ipak imam razumevanja za njih, što se ne može reći za ove dve napomenute religije. Jednostavno ne mogu da shvatim kako ljudi mogu da veruju u katolicizam i islam posle toliko toga iz istorije i toliko grešaka. Imam za tebe rješenje: Vjeruj pravoslavlju! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Josipe,u pravoslavlju ne postoje mitarstva kao zvanično učenje crkve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Josipe,u pravoslavlju ne postoje mitarstva kao zvanično učenje crkve Pa što onda u njih vjerujete? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Pa što onda u njih vjerujete? Ko veruje?Ja ne verujem ali ima nekih koji šire tu priču,ali crkva tako nešto nema kao svoje učenje ... Dakle mitarstva nisu učenje koje je pravoslavna crkva saborno prihvatila i ozvaničila,reč je samo o pojedincima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Ko veruje? Ja ne verujem ali ima nekih koji šire tu priču,ali crkva tako nešto nema kao svoje učenje ... Dakle mitarstva nisu učenje koje je pravoslavna crkva saborno prihvatila i ozvaničila,reč je samo o pojedincima... Nije tačno, nauk o mitarstvima spada u oficijalni nauk Ruske Pravoslavne Crkve koliko ja znam i dan danas i nikad na tom ništa nisu promjenili, ni JOTU! A ni ne misle na tom nešto mjenjat. Orthophill and Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 To ti onda vidi sa rusima,a ovde mitarstva ne spominji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 To ti onda vidi sa rusima,a ovde mitarstva ne spominji Pa mi se u tome onda bar s Rusima dobro razumijemo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Jos malo pa cemo i Sud Gospodnji ukinuti. Sve se moze glasanjem kod nas. Mitarstva ima hteli mi to ili ne. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 I nemaju nikakve veze sa katolickom naplatnom rampom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Ajde da ne idemo daleko od teme,vratimo se na katolike N.Petrovic, Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 Primim se ko saucesce... gringrin Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2012 I nemaju nikakve veze sa katolickom naplatnom rampom. Tako je! Da vam malo dopomognem slikom: Ovo je ta rampa, a zanimljivo je kako se i dan danas na češkom naziva: mitnice a plaća se na njima myto ili srpski mito. Ko ne plati, ne prođe! Jok! Stara slovenska riječ. Još iz doba sv. Ćirila i Metodija. I oni su znali šta je carski mito! Samo što su sada elektronske! Vremena se mjenjaju ali obaveze ne. http://www.cestuj.cz...se-zvysuje.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука