Jump to content

Набеђивање деце на часовима грађанског васпитања да је геј ОК?!

Оцени ову тему

ego

Препоручена порука

А што би мене било брига шта игуманија мисли о грађанском васпитању и уопште о било чему? Јел то она нека "мера истине"? Пријатељу, давно сам престао да се узнемиравам монашком прелешћу. Ништа она није већа од мене само због чињенице што је игуманија. И ја сам "игуман" у својој породици. Па шта?

Tradicionalistima raznih boja smeta sve i svašta, da je tu nešto do hriščanskog učenja per se, verujem da biste to i vi videli.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 158
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Jednom je neki njen čas bio odložen zbog predavanja iz veronauke, i ona poludela načisto, i rekla direktoru: "Ivane, ili mi, ili oni!"

srećnu i dugu penziju nastavnici želi veroučitelj sa djacima... ti likovi koji žive u sedamdesetim godinama prošlog veka su u stvari delom i odgovorni za ovo... njihove starije kolege su lečile komplekse i nedostatak identiteta time što su ih djaci gledali ko Bogove a sad ti isti djaci koji su -zaseli na njihovu katedru- ne umeju da se snadju sa novom generacijom dece jer misle da su bogom dani da baš oni budu predavači i ćesto vrlo strogo tretiraju decu, traže mrtvu tišinu na času- pri tom nemajući svest o tome da je disciplina posledica a ne uslov za kvalitetan rad na času... sve bi ovo bilo super kad bi makar novije generacije profesora bile koliko toliko ok ali na žalost i tu je mrka kapa i većini se predavanje tj metodika nastave svodi na ono što su njim predavali i način na koji su ih tretirali tokom školovanja...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

о не био ти ја у кожи ако се којим случајем сретнеш са њом и поведеш расправу о ономе " добром " у грађанском васпитању.

Guruizam je opasna stvar u nasoj Crkvi koju treba iskoreniti. Kukamo na papsku nepogresivost i autoritet a pojedini pravoslavni monasi i vernici se ponasaju gore od pape.

Подели на овим сајтовима

И ја сам "игуман" у својој породици. Па шта?

e i ja sam... nekad sam i episkop a umem boga mi ponekad i da budem iskušenik LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Guruizam je opasna stvar u nasoj Crkvi koju treba iskoreniti. Kukamo na papsku nepogresivost i autoritet a pojedini pravoslavni monasi i vernici se ponasaju gore od pape.

Амин, брате.

Подели на овим сајтовима

a pri tom od njih niko ne traži izvinjenje... zar ne

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@@nedeljko,

Теби, изгледа, не вреди објашњавати. Шта да ти радим. Ја не умем боље да објасним.

Ето одговора. Ничег лакшег него да се неком ко се не слаже са ставовима саговорника дође до закључка - " не вреди објашњавати " .

Схватам ја у потпуности шта ти хоћеш а и кажеш - само што се са тим неслажем.

Када сам споменуо игуманију нисам мислио да је она " мерило истине " а далеко од тога да је у прелести због дијаметрално супротних ставова од тебе.

Идући том логиком - ти си у прелести.

И где је истина ?

Подели на овим сајтовима

Када сам споменуо игуманију нисам мислио да је она " мерило истине " а далеко од тога да је у прелести због дијаметрално супротних ставова од тебе.

Идући том логиком - ти си у прелести.

Iz perspektive onoga koji ide pogrešnom stranom puta - svi idu pogrešnom stranom puta.

Подели на овим сајтовима

mislim da nedeljko hoće da kaže da ljudi iz crkve često imaju dvostruke aršine pa onda zavisno od okruženja tj. ljudi imaju one zvanične ili liberalne stavove - u ovom slučaju u manastiru i na forumu

jesam li u pravu

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kad si nepogresiv i totalno prozorljiv treba tebi da se izvinu zato sto ti nisu verovali.

ne znam za druge al meni se papa odavno izvinio... i to još onaj prethodni- rahmetli Jovan Pavle the second

sećam se ko juče da je bilo... kaže, brate Moco, izvini! omaklo se ovim mojima... oprosti i pomjani

ja sam samo klimnuo glavom, složio ozbiljnu facu i namignuo mu u znak odobravanja al mi nije baš bilo prijatno. ni malo!

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

što se tiče građanskog vaspitanja, i bolje je da postoji jer ipak imam neku slobodu, ni Bog mene ne tera da verujem u Njega nego ja to po svojoj slobodnoj volji. Tako isto i gradjansko, bolje je NEterati jer moze da se javi kontra efekat i da to dete još više zamrzi veru i Crkvu. Ali gledano realno, svaki covek bi trebao da cuje rec Božiju, ALI PO SVOJOJ SLOBODNOJ VOLJI

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Када сам споменуо игуманију нисам мислио да је она " мерило истине " а далеко од тога да је у прелести због дијаметрално супротних ставова од тебе. Идући том логиком - ти си у прелести. И где је истина ?

Истина је у томе да се види ко је за шта компетентан. Ја имам теолошко образовање, црквен сам човек и радим на пословима верске наставе. Дакле, имам и теоријско и практично искуство о ономе о чему овде говорим.

Игуманија прича напамет. Њен једини аргумент је тај чудни осећај да је "надахнута с више", те се, сходно "надахнућу" у све у разуме, а посебно у послове које никада није обављала.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...