Пајко Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 А када би нпр. крштени кум и његово кумче били у вези, како се на то гледа? То је болесно и да се помисли... Другим речима: "Не убит', но спалит"! БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 А када би нпр. крштени кум и његово кумче били у вези, како се на то гледа? гледа се као на инцест,отприлике тако некако. Зато се увек гледа да је мушкарцу мушкарац кум ,жени жена... Ако су момак и девојка приближних година онда не иде да се окуме зато што привлачност увек постоји ,ако није свесна онда је подсвесна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 гледа се као на инцест,отприлике тако некако. Зато се увек гледа да је мушкарцу мушкарац кум ,жени жена... Ако су момак и девојка приближних година онда не иде да се окуме зато што привлачност увек постоји ,ако није свесна онда је подсвесна Питао сам, зато што знам за један такав случај. Не знам докле су ишли у тој вези. Господ да их помилује и избави из непомјаникове преваре. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Скоро сам слушао о.Бранка Ћурчина на радио Беседи и он је рекао пар занимљивих ствари које је научио у својој кући још као дете: већ генерацијама су кумови са истом породицом тзв. старо кумство и обилазе се само пар пута годишње: за славу , други дан Божића и Васкрса; са кумовском кућом се не тргује и не позајмљује новац. Дакле избегавају се било какви поводи за свађу и размирице и гаји се однос пун поштовања. На тај начин кумства опстају генерацијама Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 A шта ако крштени кум постане муж кумчету па још и добију децу... Како то превазићи... а мора се превазићи - кад се већ ''десило'' الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука