Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 evo nove zackoljice igumanija pricescuje narod osvecuje darove pop sluzi sos prazni putir, a nagrnu ljudi da se pricese aon daj cestice za bolesnike :10900: pop nikad nije citao molitve, ja veli on vise volem da pevam s narod 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 pa imala je vremena u jurnjavi da je ubiju jos i episkopa da trazi, pa kod nje nista jer je stradala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Ајде овако: да се не шегарчимо на овој теми, може? Питање је озбиљно, корисно и пристало. Не разводњавајмо сувише ригидним и сувише слободним тоном. Јадранка-Дервента and Александар С је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 eeeeeeeeeeeeeeeee antics ovo je stvarno bilo, a na pitanje teme si lepo odgovorio i to je to, pravoslavni pogled, a ne sad sta bi bilo kad bi bilo .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 22:45, Joca Mitrovic рече gumanija pricescuje narod osvecuje darove Darove može osvetiti samo punopravno i kanonski rukopoložen sveštenik. Ovo je nauk i pravoslavne i sestrinske nam katoličke crkve. On 9. 10. 2012. at 22:45, Joca Mitrovic рече pop sluzi sos prazni putir, a nagrnu ljudi da se pricese aon daj cestice za bolesnike Taj pop koji služi sa praznim putirom je ili bezobrazan ili njie normalan. On 9. 10. 2012. at 22:45, Joca Mitrovic рече pop nikad nije citao molitve, ja veli on vise volem da pevam s narod Ako i nije čitao, angelske sile koje okružuju sveti Žrtvenik prilikom liturgije nadopune ono što pop izostavi. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 u pravu si sem za ove sile aman pa onda one dopune i igumaniju, pusti to to je izgovor za svako fuserenje sluzbi isus-sinai je postavio svestenike, a ne angele da nam sluze sluzbe angeli su sila i cuvaju nas i mi im se molimo blessyou Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Од једног брата чуо сам ову причу: Каже, био неки свети старац у неком манастиру у Русији. Ангели му, каже, додају кадионицу! Чује владика то и реши да испита. Оде у манастир, гледа како старац врши проскомидију, стварно ангели му прислужују, али старац заборави да извади честицу за Богородицу. Ћути владика, седи у олтару, старац сам служи. Ангели поју, држе старцу служебник... И кад се завршила литургија пита владика: Оче, а зашто нисте извадили честицу за Богородицу на проскомидији? А старац се зацрвени од стида што је заборавио, па се окрене ангелу што је стајао уз Престо и као љутито викне: Па зашто ми ниси рекао за честицу? А анђео одговори: Не могу ја да те учим оно што је требало да научиш у богословији... Јадранка-Дервента and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Pa onda ako anđeli ne nadopunjuju, onda se na takvim službama narod pričešćuje ne Hristom već običnim hljebom Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Па не претварају ангели, него Дух Свети. Не каже се: и пошаљи ангеле Твоје на нас и на ове часне Дарове, него се каже: И ниспошљи Духа Твога Светога на нас и на ове предложене часне Дарове. Boba је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 pa da ako igumanija luduje sHa_sarcasticlol i narod treba da zna elementarne stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 eve antics sve rece ko sto treba, ziv bio algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 23:01, antics рече Па не претварају ангели, него Дух Свети. Не каже се: и пошаљи ангеле Твоје на нас и на ове часне Дарове, него се каже: И ниспошљи Духа Твога Светога на нас и на ове предложене часне Дарове. Nijesam tele da ne znam toliko. Ipak sam neki teolog! Ali onda ako sveštenik ne čita molitve nema osvećenja darova, i hljeb ostaje obični hljeb. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 On 9. 10. 2012. at 23:04, Gandalf Sivi рече Nijesam tele da ne znam toliko. Ipak sam neki teolog! Ali onda ako sveštenik ne čita molitve nema osvećenja darova, i hljeb ostaje obični hljeb. joooooooooooooooooooooooj, da znas tako nekako .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Не кажем ја, брате, да си ти теле, ал би такав свештеник, који молитве не чита, био теле. Међутим, нити би такав - уверен сам - могао да постоји, нити би све и да такав постоји верни народ био ускраћен за благодат и причешће. Дух дише где хоће - свештеник је канонски рукоположен, тако да би Дух сам сишао и осветио Дарове, само да би се сабрање причестило. Јанко, Joca Mitrovic, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 takoooo je .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука