bosanac Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Gile je moj učenik, iz mog grada.Srbi su dobri domačini.Trenutno je jedan od učesnika šoua"Zvezde granda".Ako mislite da momak ima kvalitete dajte mu glas.Srdačan pozdrav. w.a.mozart, Boba, Angelus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Angelus and Boba је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 A ovo je drugi moj učenik , učesnik drugog šou programa"ZMBT"Pogledajte i vidite da li momak ima talenat: http://youtu.be/TahXiF5dbWk Angelus and Boba је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Učenik ima glaščinu. Svaka čast!! Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Evo sa sinoćnjeg takmičenja: http://youtu.be/tX8c7rgcbAQ Boba је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Гиле шампион изразити фаворит, Гиле лепо има име. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Октобар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Ovdje mi je čudno kod ove gradske raje .Svi imaju nekakve nadimke, role, gile, isl.Momak po meni razvaljuje.a ovaj drugi je Deni i on je super momak. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Noćas je razvalio i dobio je maximalne ocjene od svakog člana žirija. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука