Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Grizzly Adams, Кирил, sleki and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Саша Јанковић and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Haos mačko ,hahahahahahahah Таша, kron, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Како оно рече Ајнштајн, глупост и космос немају граница. Једино што за ово друго нисам сигуран. AnaNikolina, kron, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша Јанковић Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Јецо,умири :tornado: :tornado: :tornado: у својој глави. Јадранка-Дервента and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Haos mačko ,hahahahahahahah Ako razumes Ko je u stvari ta "Pokojna Mileva" ima veoma zanimljivih opaski na racun politike i estrade !? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 671 Корисник (а) чита ову тему Ne znam ko je ali postaje popularnija od Gospe iz Međugorja ,ako me razumete sleki, Саша Јанковић, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 To su te "eshatološke " poruke... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ko je u stvari ta "Pokojna Mileva" ima veoma zanimljivih opaski na racun politike i estrade !? https://www.pouke.org/news.php?cid=2&id=9316&do=view Таша and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ај кад већ оволико људи чита ову тему, а заиста не знам шта бих паметно рекао о Јеци (како само то лепо звучи ), да вам јавим да сутра овде у 21:00 можете уживо да разговарате са БЕОГРАДСКИМ СИНДИКАТОМ https://www.pouke.org/forum/topic/21668-%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D1%80%D1%83-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%83-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BA-05-%D0%BE%D0%BA%D1%82-%D1%83-21/ AnaNikolina, Јадранка-Дервента, Саша Јанковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 @, Оче, да ми платиш ову рекламу на мојој теми. Није ти фазон. Ја доведем народ, а ти се сад ту рекламираш. 4chsmu1 JESSY and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Јупииииииииии!!! Има нас једно 15 пута више на овој теми него оних "уметника" на изложби Ecce homo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 @@Александар Милојков, наравно, исплата сваког месеца + администраторски додатак. Само ми кажи да ли желиш у перперима или цванцицима? А што се тиче Јеце волео бих да чујем тумачење њене песмице: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 1020 user(s) are reading this topic 21 members, 985 guests, 2 anonymous users Ацо геније! Зваће те из Google да им будеш нови директор маркетинга... Александар Милојков and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 @, Ма могу и ови да им организујем Прајд. Шетали би гарант. Док их воде ови исфрустрирани геј манекени, ништа од тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука