Jump to content

Забрањена "Парада поноса"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

hahaha :D e sad, a sta ja da kazem kad mene neko pita zasto je to greh?

Грех је ако си хришћанин, са хришћанског аспекта гледано. Ако ниси хришћанин, онда није грех. Јер, онда те се не тиче хришћански став. Е сад, зашто је у хришћанству то грех? Зато што се коси са хришћанском етиком полности и сексуалности и са хришћанском антропологијом уопште.

Подели на овим сајтовима

Vladeta Jerotic je kategorican da homoseksualnost nije bolest,

o grehu je ostao nedorecen.

Ima opsirnije u untervjuu sa njim u jednom broju Pravoslavlja.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Vladeta Jerotic je kategorican da homoseksualnost nije bolest,

Као што рекох, појам "болест" је промењен. У тренутно важећи појам болести не уклапа се хомосексуалност. Самим тим, то више није "поремећај" личности (како је раније било) већ "варијетет". 

Подели на овим сајтовима

moracu da istrazim o ovoj temi, jer zaista ne znam kako da argumetnujem svoj stav kada mi neko postavi pitanje homoseksualnosti..

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

moracu da istrazim o ovoj temi, jer zaista ne znam kako da argumetnujem svoj stav kada mi neko postavi pitanje homoseksualnosti..

упс...

... ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

upoznaj se sa cinjenicom da se gejevi radjaju kao takvi i da homoseksualnost nije stvar izbora, i stav ce biti zdrav ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

и гледај да су ти ''леђа уза-зид'' ...

И ако испустиш сапун, не сагињи се. Пусти, нека га вода носи. :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...