Juan Valdez Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1349182226' post='722109] концентриши се, причао сам о политици а не о сексуалном опредељењу друго, наведене групе су легитимне и легалне а сваки од тих политичких скупова тих странака је против нечије позитивне/негативне политике (у зависности од погледа на живот) и бори се легитиминим и легалним средствима за примат, па како ГРАЂАНИ одлуче за себе гласањем. исто тако то значи да су простести онда мирни, па и агресивни ако треба као деведесетих, уколико је то на корист/штету овог народа. ништа мање не желим ни да буде другачије за другог, да свако има ту слободу да се искаже онако како замишља. према томе, ја хомосексуалну популацију ГРАЂАНА подржавам да оствари своје слободе и права, али не и егзибиционизам, и не преко туђих леђа, не путем уцена или позивањем великог брата који ће да малтретира цео један народ због тога и да нас уцењује дугим годинама намета и протурањем разних других закона и регулатива које ни саме интересне државе немају или не спроводе, и не изазивањем и самовиктимизацијом и прављења мајмуна од свих зарад неколицине коју ЦЕЛА домаћа државна клика не жели да уклони јер им одговара да има полу-стабилну државу јер реално немамо смислене политичаре који се залажу за конструктивност и напредак него корумпиране и приде који се истоветно као и та хомосексуална политичка популација залаже за деструктивност. због тога, та хомосексуална политичка групација ми се нимало не свиђа, исто колико ни гомила странака које су деструктивне, из потпуно истог разлога. а не зато што неко више воли исти пол, мене боли уво по питању шта ће ко да ради са собом и с ким и како ће да живи. искрено, не знам ни зашто парадирају изигравајући будале него што лепо не направе фину странку ко сав нормалан свет и крену да се лепо ангажују тамо где могу нешто да ураде а не да непрестано копају око свима редом и дискриминишу све који им нису "толерантни" - почев од СВИХ хетеросексуалаца, да не заобиђем ни вернике почев од нас, па да не набрајам редом све окосне групе, све до дечјих права. дакле, ја сам за престанак сваког деструктивизма који долази од те групе ГРАЂАНА па нек ураде нешто за себе и нек окупљају своје присталице, немам ништа против. можда, али само можда, ако икад постану конструктивни и позитивни за ову државу и грађане - добију и мој глас. OK, ја се слажем с тобом у смислу да ни ја волим ни најмање тај политички активизам, било гејески, било дечијеправашки и сматрма их штетним, пре свега по саму децу и по саме хомосексуалце. Око осталог се не слажем, али нећу ти забрањивати да своју деструктувну идеју забрањивања јавно пропагираш. :P Mилена КШ, Милан Меденица :) and karabanana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 U jeee , Medu za novog Cara from Kruševac siti grad !!! RYLAH and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Ја нажалост сасвим добро познајем и твој систем и ту испровоцирану ”дечицу”. Nemoj tako o Našoj Deci... Zanimljivo je da su ovde mitinzi i inicijative po prirodi anti-liberalistički i anti-slobodarski. To obično ne ide tako, ali u Srbiji/Istočnoj Evropi očigledno. I to baš mladi ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1349182226' post='722109] а не зато што неко више воли исти пол, мене боли уво по питању шта ће ко да ради са собом и с ким и како ће да живи. искрено, не знам ни зашто парадирају изигравајући будале него што лепо не направе фину странку ко сав нормалан свет (условно речено реторике ради) и крену да се лепо ангажују тамо где могу нешто да ураде а не да непрестано копају око свима редом и дискриминишу све који им нису "толерантни" - почев од СВИХ хетеросексуалаца, да не заобиђем ни вернике почев од нас, па да не набрајам редом све окосне групе, све до дечјих права. дакле, ја сам за престанак сваког деструктивизма који долази од те групе ГРАЂАНА па нек ураде нешто за себе и нек окупљају своје присталице, немам ништа против. можда, али само можда, ако икад постану конструктивни и позитивни за ову државу и грађане - добију и мој глас. Потпуно се слажем са тобом. С којим правом узнемиравају грађане гурајући им своју интиму под нос? И баш тако, праве будале од себе, кревеље се тамо, одрасли људи. Мислим, ако њих није блам, није ни мене, али како их није блам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349183304' post='722123] С којим правом узнемиравају грађане гурајући им своју интиму под нос? nikom oni ne guraju svoju intimu pod nos, već skreću paznju na problem koji imaju zbog svog sexualnog opredeljenja. zele da ih društvo prihvati a ne da ih šalje među četiri zida. ako ja prosetam knezom držeći devojku za ruku neću se plašim za svoju i njenu bezbezdnost, a neko ko je gej ili lezbejka on to ne sme jer će mu neki branitelj porodičnih vrednosti polomitu glavu jer nije porodičan čovek. Mилена КШ and karabanana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karabanana Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 @Ratko Izvini, a što da ih bude blam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 @Ratko Izvini, a što da ih bude blam? Зато што глорификују своје сексуално опредељење пред пензионерима. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 nikom oni ne guraju svoju intimu pod nos, već skreću paznju na problem koji imaju zbog svog sexualnog opredeljenja. zele da ih društvo prihvati a ne da ih šalje među četiri zida. ako ja prosetam knezom držeći devojku za ruku neću se plašim za svoju i njenu bezbezdnost, a neko ko je gej ili lezbejka on to ne sme jer će mu neki branitelj porodičnih vrednosti polomitu glavu jer nije porodičan čovek. Е па сад постоји велика шанса, нажалост, да се то деси. А пре ових парада не верујем да би им ишта било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349184803' post='722131] Е па сад постоји велика шанса, нажалост, да се то деси. А пре ових парада не верујем да би им ишта било. a ja ne verujem da im ne bi ništa bilo... to je kao da postoji neka crkva u nekoj radikalnoj islamskoj drzavi i bori se za to da oni imaju slobodu veroispovesti, da mogu slobodno da drze litiju ili nesto tome slicno... i dođu neki branitelji islama i polome im koske jer im ti pravoslavci guraju svoja verska ubeđenja pod nos... zar bi se ti slozio sa tim da je to jednostavno ispravno i da ti pravosvavci nemaju prava da drze litiju.. i da li je zelja da se odrzi litija neka bahatost? karabanana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 nikom oni ne guraju svoju intimu pod nos, već skreću paznju na problem koji imaju zbog svog sexualnog opredeljenja. zele da ih društvo prihvati a ne da ih šalje među četiri zida. ako ja prosetam knezom držeći devojku za ruku neću se plašim za svoju i njenu bezbezdnost, a neko ko je gej ili lezbejka on to ne sme jer će mu neki branitelj porodičnih vrednosti polomitu glavu jer nije porodičan čovek. јес, кад би се гађали трамвајима слажем се да треба да буду прихваћени и заштићени од разних пацијената, ал да заиста желе да остваре своја права не би правили папазјанију од себе и других него би се озбиљно организовали. овај начин, од кувања одређене ситуације па до политизације тог проблема је предалеко од решења са људима који су тренутно ангажовани око популаризације у медијима јер уствари само праве још гору атмосферу према свима који су истополног сексуалног опредељења а практично регрутују све оне који су против да буду још тврђи против решења. да не помињем да онакве изложбе и груписање са крајње омраженим невладиним организацијама нимало не помаже. ил су глупи, ил заиста не желе да реше већ праве и проактивно раде да генеришу атмосферу која ће великој већини сметати и осећати се крајње непријатно и у самом присуству, а камоли да неко подржи такво ангажовање. и како је то онда скретање пажње на проблем и евентуално прихватање, кад га практично пумпају до експлозије одбијајући чак и најумереније? RYLAH and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Tako je Medo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1349184803' post='722131] Е па сад постоји велика шанса, нажалост, да се то деси. А пре ових парада не верујем да би им ишта било. деведесетих нису смели ни да помишљају на окупљање јер их не би тукли него би пуцали на њих. да не помињем да мурија није хтела да склони па ни чак легитимише скинсе који су свакодневно и наочиглед ординирали у парку испод југословенског драмског позоришта у београду и који су препадали и тукли све живо кад се довољно напију и крену да се људи гаде отворено од њих кад крену да скандирају нацистичке поздраве и певају исте песме. дакле, сад су у далеко бољој ситуацији, мада нимало својом заслугом. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 a ja ne verujem da im ne bi ništa bilo... to je kao da postoji neka crkva u nekoj radikalnoj islamskoj drzavi i bori se za to da oni imaju slobodu veroispovesti, da mogu slobodno da drze litiju ili nesto tome slicno... i dođu neki branitelji islama i polome im koske jer im ti pravoslavci guraju svoja verska ubeđenja pod nos... zar bi se ti slozio sa tim da je to jednostavno ispravno i da ti pravosvavci nemaju prava da drze litiju.. i da li je zelja da se odrzi litija neka bahatost? мешаш бабе и жабе, слобода вероисповести је друго од сексуалне слободе јер се једна јавно а друга у интими спроводи. једино ако ниси у фазону да се сексуална слобода јавно спроводи ... па чија год. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Evo ja se apsolutno slažem sa Milanom ! Medo ako pokreneš neku akciju, naravno smislenu- ništa manje ne očekujem od tebe , imaš moju podršku! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 @Ratko Izvini, a što da ih bude blam? Dino Dvornik: "Gurao je gdje nesmije..." Ђуро Станивук and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука