Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ти руси стварно нису читави... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Христолико, нема шта! Познато је да у Јеванђељима пише како је Христос млатио људе борилачким вештинама... Nije hteo da prlja ruke pa je koristio bič Jedan naš umirovljeni vladika je,kako sam čuo,pristupao ovakvim metodama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Vladika Grigorije je jednom ,kada mu je pred manastirom neki čovek psovao,Boga,Crkvu,majku ščepao ga i bacio preko ograde. Posle se ispovedao a duhovnik mu rekao da to nije ništa Aleksandra_A and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Vladika Grigorije je jednom ,kada mu je pred manastirom neki čovek psovao,Boga,Crkvu,majku ščepao ga i bacio preko ograde. Posle se ispovedao a duhovnik mu rekao da to nije ništa Па ваљда "ови" неће доћи у Цркву или у наш дом да нам псују Бога, мајку, Цркву... Ако дођу, онда ћемо их "шчепати". Али, неће доћи. Пустите их. Улица је свачија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Nije hteo da prlja ruke pa je koristio bič Ти изволи да када следећи пут наиђеш на продавницу у порти храма, или још грђе у самом храму, упадни ту па испреврћи столове, избаци црквењака бичем, поруши полице, сруши робу... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Па ваљда "ови" неће доћи у Цркву или у наш дом да нам псују Бога, мајку, Цркву... Ако дођу, онда ћемо их "шчепати". Али, неће доћи. Пустите их. Улица је свачија. Tako nešto je savetovao i otac Joil domaćinu kome gosti psuju Boga ili puše na slavi. To je onaj princip "ako vi dolaze". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ти изволи да када следећи пут наиђеш на продавницу у порти храма, или још грђе у самом храму, упадни ту па испреврћи столове, избаци црквењака бичем, поруши полице, сруши робу... Pobrko' si nešto Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Čekaj, bre, jesam li ja nešto pogrešno shvatila, ali mislim da nasilno reagovanje treba da bude poslednja mera. A otac Rafail iz ove knjige mlogo se nešto često tukao. Mislim, ovo je baš paradoks, s obzirom da sam se kao tinejdžerka prilično često tukla "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ne sviđa mi se ova priča i vuče mi na ruski fatalizam koji je toliko nejasan i stran srpskom biću. Većina kopiranja ruske prakse u srpskom doživljaju pravoslavlja uglavnom vodi u revnovanje, a revnovanje u ... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 puše na slavi. O. Joil koliko pominje pušenje na kraju će i sam propušiti. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 O. Joil koliko pominje pušenje na kraju će i sam propušiti. Неки његови "савети" су штетнији од дуванског дима. Сигурно. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 ne znam cemu tolika diskriminacija pusaca. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Da se uzdrzim to je prevelika zrtva za mene. Eto recimo ne mogu da shvatim kako onim kretenima sa Ateista vise ne dosadi da bas svaku temu kopiraju i komentarisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Pobrko' si nešto Нисам, да си читао шта владика Атанасије каже за те продавнице, знао би да су оне ђавоља работа... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 ne znam cemu tolika diskriminacija pusaca. Ко пуши, ђаволу кади! greengrin Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука