Jump to content

Клаус Кенет: Како сам спознао Истину, 22.септембар 2012.- манастир Острог

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Клаус Кенет: Како сам спознао Истину

26 среда сеп 2012

Posted by radiosvetigora in Видео

Оставите коментар

У оквиру Острошких духовних вечери, које се суботом увече организују у Горњем манастиру Острог, 22. септембра текуће године предавање је одржао господин Клаус Кенет са темом Како сам спознао Истину.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мајка ми била овог викенда у м.Остогу баш када је била ова промоција књиге и беседи-предавање. Била је одушевљена и купила књигу.

Свима који су ту били - добили су посвету у књизи.

Подели на овим сајтовима

У оквиру Острошких духовних вечери, које се суботом увече организују у Горњем манастиру Острог, 22. септембра текуће године предавање је одржао господин Клаус Кенет са темом Како сам спознао Истину.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

sorry, nisam videla....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

књига је фантастична...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

први тираж књиге је распродат...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

'' Истина је да хришћани нису ништа бољи од осталих људи. Али њима је лакше.Имају заштиту Духа Светога.''

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

''Постоје људи који одмах после рођења постану сирочад. Бојим се да сличних ствари има и у вери.Човек се рађа, крсти и живи, а да никада не упозна ''свог Оца Небескога'', јер је богослужење постало рутина. Хтео сам да избегнем такве ствари. Као ''наново рођен'' горео сам од чежње да упознам своју''породицу''. Сви су говорили о ''Оцу''. Ко је, дакле био мој отац и какав је био?''

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

''Једноставно сам коренито предао свој живот Исусу и схватио да, иако сам сам''преобратио'', ипак свакодневно треба поново да се ''обраћам''. Није довољно преобратити се''једном'' и претворити се у хришћанина - ''подморницу'' која ''изрони'' само два пута годишње у цркви, на Божић и Ускрс.

...

Бог ми се показивао у малим, као и у великим стварима.....Нисам се задовољио тиме да искусим Бога само за себе него сам и сам хтео активно да суделујем и сведочим за Њега, са свим даровима којима  ме је Он обдарио.''

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...и продао сам пуно књига као и многи...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

...и продао сам пуно књига као и многи...

...не могу да верујем.... :291291291:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...