Gandalf Sivi Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 A šta da kažu? Veliki dio ,,duhovnika" gurua, i njihovih fanova, su bili komunisti, i kamenjem su gonili sveštenike, ali sad kad su vidjeli da od partije nema hljeba, prešli su u Crkvu, i to im je malo, nego hoće episkope, da uče kako se ispravno služi. Da nije tužno bilo bi smiješno... Јефимија Крунић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 сматрам да је лако брату бити брат, ал ми треба и непријатељу са истом љубављу да се опходимо, и то је највећи подвиг једног човека - да зарад љубави према Богу има љубав према сваком подједнако, иако не може имати леп однос са сваким, као са Богом ... кад је Он могао и према демонима да има милости и љубави. тако да, лако је према светом бити свет, него да не будемо ни ми грешни према грешнику just saying, не упирем прст ни у кога. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 БУДИМО ЉУДИ!!! Обазире ли се ко на речи блаженопочившег патријарха нашег Павла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 e kuku nama razjedinosmo se. e ima jedan odlican lek za tog nepomjanika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 А стварно мора човек да се запита да ли су ти људи икада прочитали Јеванђеље... Само отворили и прочитали Христове речи и дела. За неке знам да јесу а неки чини ми се нису . По чему знам да нису по томе што неке речи потпуно погрешно интерпретирају, јер да су прочитали цео пасус или целу главу или страницу схватили би поенту , јер је јеванђеље писано и да га ретардиран може укопчати. Ни сам нисам веровао да је закоништво толико присутно код православних, разумем да је то нека фаза код неофита и сам сам био у том фазону кад сам био клинац и кад сам ишчитавао каноне и друге законе церковне, али то је брате фаза која се прође , ако се остане на томе то је отприлике као кад бисмо остали на старом завету иако имамо нови, тачније дешава се то у историји , рецимо јудеји су остали на томе, а и неки западњаци су се после иљаду година вратили на законодавство заменивши га вером. Дакле сада сам уверен да сви законици да тако кажем јесу закржљали у вери , не напредују него стоје, а ко стоји да иде унатрашке. Чуј поп је заслужио ракчину зато што је служио по новоме. Шта ли су тек по њиховом мишљењу заслужили људи који су се бавили криминалом а рецимо покајали се, да ли би они таквим људима рачунали покајање у покајање или би их спалили на ломачи без обзира на покајање. Мене занима од куд толико законика у православљу и колико је комунизам утицао на то стање свести. Ужасно је то , али се увек сетим оних речи из јеванђеља "Којом мером мерите том ће вам се одмерити" Драгана Милошевић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Рецимо сад око ове геј параде и изложбе дебилизма. Читам на фејсу значи јантврдовратији националисти и ултрагигамегастаротарци осуђују Цркву и Патријарха што нису реаговали, или што су млако реаговали или чак сам читао и што су уопште реаговали , има један дебил је и то написао кад је сам патријарх хомосексуалац ( тако рече лик) . Онда с друге стране читам шта је рекла Пешићка, шта Борка шта гејеви . Па мајку му они као једни од других да преписују ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Да ли ико може рећи да вјерује у Бога,а да нема љубави према ближњем, човјеку, животињи, свему што Бог створи? Боже наш, дај нам мање "вјере", а више љубави... Помолићу се за нашег обољелог оца... Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Zalosno je sto propovedaju Jevandjelje a sile su njegove odrekli . Nek razmisle kakav ce odgovor dati na Sudu. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука