Manolis Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Имао сам прилике да суочим мишљења са једним атеистом у "4 ока". Прва реченица у старту је била: "одгледај Цајтгајст и све ће ти бити јасно!". Да не будем лењ ајде да одгледам али сам се сморио после 15 минута, нисам имао снаге и моћи даље да наставим. Да ли може неко од атеиста да ми обајсни у чему је тајна љубави према "феноменалном" документарцу Цајтгајст а да одговор не буде "мораш да га одгледаш да би схватио"? Захваљујем унапред Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Muzika je napeta... mislim da tu lezi sva tajna. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Ни атеисти нису имуни на теорије завере sqny and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Muzika je napeta... mislim da tu lezi sva tajna. То сам и ја помислио али оно, можда има још нешто супердуперултра кул... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Najbolji su oni koji se kunu u zajtegest... ali parcijalno: Nemju pojma o religiji, ali su sjajno razotkrili prevaru o 9/11 Rasturili su hriscanstvo, ali su preterali sa zaverom o bankarima... Funny people Marko Pavlov је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Zato sto je veliki broj ateista u grupi levaka. Sto klasicnih komunjista sto raznih anarho komunista ali u sustini sve sto je daleko od metodoloskog individualizma, licne odgovornosti i svega produktivnog sto ide uz desnicu. Marko Pavlov је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Е ти, ти што се куну у Цајтгајст, како је могуће да им је један филм звезда водиља у даљем животу??? То ми је врло занимљиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Зашто се Атеисти ложе на "Цајтгајст"? Ja nzm ko se lozi, ja iskreno nisam ni odgledao, mozda jednog dana i odgledam. A stvari na koje se ja lozim su moja inteligencija i logicko zakljucivanj (ne kazem da je tacno, ali smatram da je tako) i naravno kada, da se politicki korektno izrazim, lepa devojka prode pored mene. A detaljni komentar cu napisati kada odgledam, mada ne verujem da ce to biti uskoro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Zasto sto misle da su u tom filmu iznete naucne cinjenice koje obaraju hriscanstvo. feeble and Marko Pavlov је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Е ти, ти што се куну у Цајтгајст, како је могуће да им је један филм звезда водиља у даљем животу??? То ми је врло занимљиво. Ljudi voli da budu prosvetljeni, da misle kako su zavirili iza zavese. Dodaj tome da imaju 16 leta, ili nisu skolni razmisljanju/sucejavanju i misterija je resena. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Зашто се Атеисти ложе на "Цајтгајст"? Ja nzm ko se lozi, ja iskreno nisam ni odgledao, mozda jednog dana i odgledam. A stvari na koje se ja lozim su moja inteligencija i logicko zakljucivanj (ne kazem da je tacno, ali smatram da je tako) i naravno kada, da se politicki korektno izrazim, lepa devojka prode pored mene. A detaljni komentar cu napisati kada odgledam, mada ne verujem da ce to biti uskoro. Ко зна, ако одгледаш можда се и наложиш, никад се не зна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 A stvari na koje se ja lozim su moja inteligencija i logicko zakljucivanj (ne kazem da je tacno, ali smatram da je tako) i naravno kada, da se politicki korektno izrazim, lepa devojka prode pored mene. Najbolje je kad bas u trenutku kada briljiras sa logikom i inteligencijom, a lepa devojka prolazi pored tebe . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Zasto sto misle da su u tom filmu iznete naucne cinjenice koje obaraju hriscanstvo. па то је онда класично испирање мозга (ако га уопште тај има што то гледа), као у предизборним кампањама зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Najbolje je kad bas u trenutku kada briljiras sa logikom i inteligencijom, a lepa devojka prolazi pored tebe . Verovatno i u tom odnosu treba da se uvede neki znak raspoznavanja kao sto homseskualci imaju svoj specifican nacin raspoznavanja. sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 па то је онда класично испирање мозга (ако га уопште тај има што то гледа), као у предизборним кампањама зар не? Pokusavaju da se utvrde u svojim uverenjima ali to rade na pogresan nacin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука