Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Dovoljno je da se narod organizuje i krene na Kosovo, pa ćemo da vidimo ko vlada a ko ne. Ovo naravno nije opcija za evroslinavce koji su prodali Kosovo.. Uj, kad bi vratili Kosovo, kako bi morali da se pravdaju svojim gospodarima... У што је добра вутра у Бечу браааате... Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Устав Србије каже да је Косово и Метохија саставни део Србије. И тачка. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Kosmet naravno treba odlucno reci ne ultimatumima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Dobra je vutra, da, ali je ne duvam.. Jasno. Sta ce to tebi. Ti si na visestruko jacoj halucinogenoj supstanci - nacionalizmu. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Објасните Албанцима да је Косово Србија и неће бити никаквих проблема. Могу Николић и Дачић њима лепо да распишу референдум па како одлуче. За оно пре, нека кажу да су се само шалили... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Мене ова причао референдуму подсећа на 1998.г: http://sr.wikipedia...._Метохији_1998. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Мене ова причао референдуму подсећа на 1998.г: http://sr.wikipedia...._Метохији_1998. Што се наравно завршило нашом тријумфалном победом... Сачувај нас Боже таквих "бранитеља". Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Nisam, nego sam demokrat. To nije medjusobno iskljucivo. A posto si otvarao teme parafraziram "hvala Bogu sto sam Srbin" i tome slicno a tu ispaljujes neke govorancije o kolektivnom kretanju na Kosovo, dok ti ispijas kafice u Becu, onda to znaci da si turbo nacionalista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Sutra će da zatraže da zabranimo Pravoslavnu Crkvu i da ne smemo da budemo Hrišćani, ili nećemo u EU.. Hoćete i na to pristanete? У бре, брате! Добро бре, мајка му стара, не морамо сви да волимо исте ствари или да имамо исте идеје или мишљења око неких решења, ал ајд да не идемо баш толико далеко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Устав Србије каже да је Косово и Метохија саставни део Србије. И тачка. А уставна материја такође каже да Србија нема суверенитет на КиМ већ је под управом међународне заједнице. Тачка. ili šta mi vredi saveznik koji mi nikad ne pomaže nego samo dolazi kad mu ja trebam.. А шта друге државе као нису савезници само када им требамо? Све што је свака земља урадила за Србију урадила је из свог личног и себичног интереса јер јој тако одговара. Људи имају осећања и могу да се пријатељски жртвују једни за друге - државе то не могу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 А уставна материја такође каже да Србија нема суверенитет на КиМ већ је под управом међународне заједнице. Тачка. A to je reguliusano rezolucijom 1244 i Kosmet nije nezavisna drzava vec pod protektoratom UN-a ciji smo mi clan a Kosmet nije. Tacka. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 A to je reguliusano rezolucijom 1244 i Kosmet nije nezavisna drzava vec pod protektoratom UN-a ciji smo mi clan a Kosmet nije. Tacka. Хвала ти што си поновио оно што ја рекох. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Хвала ти што си поновио оно што ја рекох. Nisam ponovio ono sto si rekao. Ti apostrofiras da Srbija nema suverenitet nad Kosmetom a ja da Kosmet "ne postoji" vec je deo Srbije pod patronatom UN-a. Kosmet je i dalje deo Srbije. To ja apostrofiram a ti da vise nije deo Srbije sto je netacno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Kosovo, naravno. Ovako bi svaka evropska država odlučila. Ako želimo da budemo deo Evrope, onda moramo i da se ponašamo kao Evropa a ne kao Balkan tj. turska guvernija. Možda bi se poneki procesi privremeno zaustavili, ali posle nekog vremena bi opet krenulo. I Velika Britanija je privremeno bila napustila EU isto kao što je Francuska privremeno bila napustila NATO. Ucene tipa daj zemlju, daj državu, daj svoja prava, ovo se u Evropi i na zapadu ne toleriše. Bre dragi moj Dragi, rizikujem da budem neprecizno shvaćen, ..ali moram konstatovati da ni$ta pametnije nisi reko... Hiljadu ''AMINA'' ima$ za ovo... ... i pivo naravno.. ali pravo .. EUropsko... ne ovo na$e, balkansko, $to je gore od prokisle ki$nice... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Nisam ponovio ono sto si rekao. Ti apostrofiras da Srbija nema suverenitet nad Kosmetom a ja da Kosmet "ne postoji" vec je deo Srbije pod patronatom UN-a. Kosmet je i dalje deo Srbije. To ja apostrofiram a ti da vise nije deo Srbije sto je netacno. Слабо ти мене капираш видим ја.Ја нигде нисам рекао да није део Србије већ да Србија нема суверенитет. И да..ја не апострофирам, чињеница је да Србија нема суверенитет над Косовом и да је под управом међународне заједнице. Управо под том резолуцијом коју ти цитираш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука