Гости Guest - . . .- Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Твој поглед када чујеш да се кока-кола прави од дечије крви и да је масонско пиће, а ти много волиш кока-колу Boba, Николa, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kada gos'n popa kaže - isteraj svu nečistu silu iz njega... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kada zirloti kažu -Anatema... YOKA and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada zamišljaš Boga w.a.mozart, YOKA, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada nemaš kartu za prevoz Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad vladika Atanasije načalstvuje .smeha. .smeha. .smeha. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha jooooooooooooooooooj majko moja 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada ne znaš da li da priđeš čaši Јадранка-Дервента, w.a.mozart, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada sveštenik na tropar praznika pogleda pjevnicu Александрида, Лазар Нешић, Ленка* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada kasniš na liturgiju YOKA, Ленка*, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada svi u crkvi učestvuju u osvećivanju kolača i koljiva Николa, Лазар Нешић, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj kada si spreman suprotstaviti se legionu demona YOKA and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada si okružen ljubavlju zajednice malina :) and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada osporavaju Sveto Pismo Јадранка-Дервента and Николa је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada izigravaš snishodljivost Јадранка-Дервента, marta ., YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada vodiš u sebi misaonu borbu Arsenija, Николa, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука