Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada si u crkvi YOKA, Лазар Нешић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada zezaš ateiste po forumu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Stigoh sve da odgledam. I moram priznati da je mene tesko nasmejati. Ali nema koji ne valja, i svi ste odradili posao. I Ogi, i Lazar, i Marty... Jedna od boljih tema na istrosenom zru. Naravno, vrhunac patologije pripada Mociju ali on je samo prvi medju jednakima Dobri moj, Ovo je po meni bolje od postera. Pozzz svima. ps. Platicete mi za ovu upalu misica od smejanja. АлександраВ, Биљана, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* malodušnost Биљана, Саша од Москве, malina :) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada počnu sa temama o uzdržavanju u i prije braka na forumu Mironosica, Драшко, marta . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Stigoh sve da odgledam. I moram priznati da je mene tesko nasmejati. Ali nema koji ne valja, i svi ste odradili posao. I Ogi, i Lazar, i Marty... Jedna od boljih tema na istrosenom zru. Naravno, vrhunac patologije pripada Mociju ali on je samo prvi medju jednakima Dobri moj, Ovo je po meni bolje od postera. Pozzz svima. ps. Platicete mi za ovu upalu misica od smejanja. zadovoljstvo je naše... hehe Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad se ušunjaš u raj pored svetog Petra Arsenija, Јадранка-Дервента and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad reaguješ na prisustvo Svetog Duha Биљана and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad si previše snishodljiv prema onima koji nisu u Crkvi Лазар Нешић, Николa, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad shvatiš da si na ihtusu sqny је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad katolici pokušaju da se zbliže sa pravoslavcima marta ., Лазар Нешић, sqny and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 ono kad postaneš vladika Јадранка-Дервента, Лазар Нешић, Јефимија Крунић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 *onaj osjećaj* kada počnu sa temama o uzdržavanju u i prije braka na forumu Brutalno Ignjatije and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Ono kad se na forumu stalno pojavljuju novi postovi. Јадранка-Дервента, w.a.mozart and YOKA је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 kad se nadješ medju duhovnim gorostasima Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука