Александрида Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 У недељу 16. септембра, ухапшен је човјек који је црним мастилом полио икону у храму Христа Спаса, саопштено је из московске полиције. Починилац овог дјела идентификован је као Јури Пјотровски, 62-годишњи петрограђанин, који тренутно живи у Њемачкој. Он је по хапшењу изјавио да има досије менталних обољења. Како саопштава извор из полиције, Пјотровски је био веома узбуђен и није могао разумљиво да објасни мотив свог дјела, осим да је желио да изрази протест против Руске православне цркве и свој став у случају Pussy Riot. „Човјек је пребачен на психијатријско одјељење, гдје ће бити испитан“, саопштено је из полиције. Протојереј Всеволд Чаплин, предсједник Синодалног одјељења за односе Цркве и друштва, поручио је, овим поводом, скврнитељима светиња да погледају себе са стране. „Може да ти се не свиђа Црква, да не волиш иконе, али када одлучиш да скрнавиш оно што је неким људима важно, чак иако ти се ови људи не свиђају, прије свега мораш погледати себе објективно, а ако си вјерујући човјек, мораш погледати себе Божијим очима, и питати се: шта ја то радим?“, казао је он. По мишљењу о. Всеволда, акције оваквих људи морају бити спријечене. „Друштво има право да се заштити од њих“, сматра свештеник, „Ипак, главно питање упућено је самим тим људима: Да ли знате шта радите? Јесте ли погледали себе очима оних којима сте причинили бол? И најважније, јесте ли погледали себе очима Бога, који све види?“ РАДИО СВЕТИГОРА This post has been promoted to an article Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ипак, главно питање упућено је самим тим људима: Да ли знате шта радите? Veze oni s mozgom nemaju... Ignjatije and Александрида је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 daj Bože da je šljisnuo ikonu kao onaj što je čekićem nasrnuo na Mikelandjelovog davida, vičući- Progovori! Možda je i ovaj bio toliko oduševljen ikonom da je povikao-progovori sliko! a mastilo mu bilo pri ruci ... Александрида, Anette and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovo je vandalizam. Ja bih ovog čoveka odmah zatvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovo je vandalizam. Ja bih ovog čoveka odmah zatvorio. i sudio mu zato što je mentalno oboleo... Velja94 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Podrska Pussy Riot... pa vidi se odmah da ima mentalnih problema. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ovo je vandalizam. Ja bih ovog čoveka odmah zatvorio. Ima čilac papire da je cvok, to prije zatvore tebe nego njega, hahahaha. bliss jeeee Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@w.a.mozart, Svakako da bih mu sudio i dao godinu dana robije za ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Krsto Kalinić Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Не само годину,ја бих га протерао негде у неку сибирску забит са оковима на рукама и ногама да цркне као псето. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Не само годину,ја бих га протерао негде у неку сибирску забит са оковима на рукама и ногама да цркне као псето. Legendarna hrišćanska ljubav. Anette, GeniusAtWork, Malina and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Krsto Kalinić, Ja ga ne bih mučio da umre dao bih mu šansu da se popravi. Ja uvek mislim da može svako da se popravi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Не само годину,ја бих га протерао негде у неку сибирску забит са оковима на рукама и ногама да цркне као псето. Koje si ti veroispovesti ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Не само годину,ја бих га протерао негде у неку сибирску забит са оковима на рукама и ногама да цркне као псето. Velja94 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Koje si ti veroispovesti ? Željkobilbijske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Željkobilbijske Ne preteruj. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука