Aristotel Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ruska "Prvavoslovna bogoslovna enciklopedija", izdana prije stotinjak godina u 12 svezaka (nije cijela, ne obuhvaća materijal do kraja azbuke nego samo do riječi "Konstantinopolj") - interesira li vas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Јел` у електронском облику? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Јел` у електронском облику? Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Има ли на ћирилици .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 јако ме интересује ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Има ли на ћирилици .hvala. Naravno. Na ruskom je jeziku, a ruski je uvijek na ćirilici. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 јако ме интересује ! Adresa za skinuti prvi svezak je ovdje: http://platonanet.or...900/23-1-0-2623 Na dnu ove stranice imate linkove za ostalih 11 svezaka. Preporučujem skidanje sa ifolder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Hoće li netko od pravoslavnih teologa malo pogledati ovu enciklopediju, pa da mi kaže svoje mišljenje o njoj, o njenim dobrim i lošim stranama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука