Аурор Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Још једна фарса наших великаша... Dap. Ovaj put su konačno dobili priliku da na temu evrointegracija stave veliku tačku, što će i biti poenta tog besmislenog referenduma (sličan Vođinim, pre petnaestak godina). A inače su već potpisali da nećemo u NATO. Dakle da kupujemo knjige iz beloruskog, iranskog i kineskog dečici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Dakle da kupujemo knjige iz beloruskog, iranskog i kineskog dečici Паметнија инвестиција је авионска карта за неку нормалну земљу... Аурор, Aquilius Cratus and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Паметнија инвестиција је авионска карта за неку нормалну земљу... Zavisi. Da si србски родољуб, Naše Dete, fudbalski huljigan, konzument BeograCkog sindikata, borac protiv prosvetiteljstva, gej parade i američkog imperijalizma i/ili talentovani zaverolog, ne bi ti to bila neka super ideja. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 А да се сви ми "издајници" населимо у неки део земље и прогласимо независност? Амери већ раде нешто слично - http://freestateproject.org ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 А да се сви ми "издајници" населимо у неки део земље и прогласимо независност? Амери већ раде нешто слично - http://freestateproject.org A da se ipak preselimo u New Hampshire? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Па то је свакако боља варијанта... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Па то је свакако боља варијанта... A ima li tamo Naše Dece ? .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Имају они своју... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Паметнија инвестиција је авионска карта за неку нормалну земљу... Готово је то, све је решено., идемо ја и аурор у америку код Звонета да продајемо помаранџе док не зарадимо први милион. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Треба се борити да Србија буде нормална земља са нормалним људима. "Једина ствар неопходна да би победило зло је да добри људи не ураде ништа" Grizzly Adams, Aristotel and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 А да се сви ми "издајници" населимо у неки део земље и прогласимо независност? Како ћемо назвати ту државу? Пошто је издаја у питању, зашто не "Јудаславија" или "Бранковићија"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Готово је то, све је решено., идемо ја и аурор у америку код Звонета да продајемо помаранџе док не зарадимо први милион. Идеш као Зоран Остојић да продајеш ђевреке по Америци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука