Jump to content

FATA ORLOVIĆ PRETI: Ne čekam više, rušim crkvu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

cuo sam da su fati davali 100 000 maraka da prepise tih par kvadrata srpskoj pravoslavnoj crkvi, a ona nece

srbi nece da premestaju crkvu jer oni ne vracaju srbima vlasnistvo u federaciji.

Шта је ово, старозаветно "око за око и зуб за зуб"? И зар је в.Василије благословио да се гради црква на туђем имању? А после се питамо што нам је овако или онако, што нам се дешава ово или оно, и још себе сматрамо православнима...

"А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вређају и гоне...“ (Матеј 5, 43-48)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

cuo sam da su fati davali 100 000 maraka da prepise tih par kvadrata srpskoj pravoslavnoj crkvi, a ona nece

srbi nece da premestaju crkvu jer oni ne vracaju srbima vlasnistvo u federaciji.

ок, није хтела и шта сад, не можеш је натерати.

а не разумем какве везе имају срби са црквом, ваљда је то посао СПЦ а не срба.

Подели на овим сајтовима

Шта је ово, старозаветно "око за око и зуб за зуб"? И зар је в.Василије благословио да се гради црква на туђем имању? А после се питамо што нам је овако или онако, што нам се дешава ово или оно, и још себе сматрамо православнима...

"А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вређају и гоне...“ (Матеј 5, 43-48)

a tako ti je to na brdovitom balkanu. ko tebe kamenom ti njega hljebom od tri dana.

sve je to politika

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1347555809' post='709069]

ок, није хтела и шта сад, не можеш је натерати.

а не разумем какве везе имају срби са црквом, ваљда је то посао СПЦ а не срба.

ne moze se naterati ali se vjerovatno ceka da ona umre, a njeni ce odma uzeti pare i prikazace se da je to dobro za pomirenje naroda .smesko.

srpska crkva potrazuje dosta toga u federaciji a niko nece da cuje nista o tome.

Подели на овим сајтовима

ne moze se naterati ali se vjerovatno ceka da ona umre, a njeni ce odma uzeti pare i prikazace se da je to dobro za pomirenje naroda .smesko.

srpska crkva potrazuje dosta toga u federaciji a niko nece da cuje nista o tome.

какве везе има федерација са приватним лицима?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...