Jump to content

Ви сте уредник насловне странице Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

7-banner-1345835220.png

Драги пријатељи,

као што сте видели, покренули смо нову насловну страницу Поуке.орг где ћемо објављивати нове информације из Цркве, земље, региона, света... све оно што може да занима једног просечног корисника интернета. Но, како је ово велики и одговоран посао потребна је помоћ ЖРУ заједнице. Наиме, потребни су нам уредници за све ове категорије. Тако ћемо још више истаћи насловну страну која је свакако лична карта сајта. Сада ћемо веома озбиљно радити на њој.

Ви који желите да помогнете јавите се овде и кажите шта бисте уређивали и колико бисте могли времена да одвојите за то. Такође, битно је да будући уредници насловне странице дођу на заказан ЖРУ ДИВАН где ћу вам појаснити како и шта треба да се ради. Свакако, све ово није уопште тешко и ви који знате да стилизујете поруке на форуму и ово ћете знати. Све је доведено до савршенства, веома једноставно, елегантно...

Највише су нам потребни уредници из:

-спорта

-региона

-дијаспоре

-вести из других помесних цркава и верских зајееница

- ит-а

- уметности и културе

Наравно, и други су потребни за остале категорије, што буде нас више радило, биће све једноставније.

Такође, најбоље теме са форума ћемо постављати на насловну страницу те се трудите да покрећжете занимљиве и за разговор добре теме које се тичу живота у Цркви и свега што вас буде занимало.

Подели на овим сајтовима

Велика.

Ал` на небесима... :)

Знам, то ми је било и до сада на форуму, ал рекох можда је насловна другојачија... а у суштини исто ти је и на форуму и на насловној, јер као што на форуму мораш да бришеш спамове и глупости , тако на насловној мораш да одобраваш коментаре или да их склањаш и бришеш и опет ти дође на исто

Подели на овим сајтовима

• Гости

@, кад Бог мени- онда ја вама...

На Поукама сви радимо волонтерски и радимо зато што волимо своју Цркву. Можда некада и буде пара, ко то зна... ја свакако ово не радим због пара.

Дакле, изволите јавите се.

Подели на овим сајтовима

Ako treba mogu da pomognem ali samo sto se IT-a tice tu sam veoma aktivan ovo ostalo slabo. Možda sport i umetnosti pomalom, ali ništa značajno. A što se tiče vremena do 15-16 dostupan 24h dnevno, a za poslecemo da vidimo :D

Подели на овим сајтовима

Што бре игноришеш моју пријаву , јел треба сиви да шаљем, па еве , био сам админ на поукама, јел доста , шта , није, па добро ето админ сам био и на видовдану, јел доста , није, па ето админ сам и на новинару . дебе, јел доста, а шта ? ово последње ти се не свиђа , па не свиђа се ни мени , иловача таки је посо ни ја је неволем.

А сад мало озбиљније, ниси објаснио шта подразумеваш под уредник насловне стране, мислим шта све спада у тај посо, јел се шерује на фејсу сваки текст који поставиш , да ли сваки текст који поставиш контролишеш поруке, да ли могу ауторски текстови итд , мислим јел може ово мало подробније ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Одлично. Ја доста пратим IT чак сам имао намеру да покренем сајт који ће се бавити само овим :) али рекох, доста ти је попе и ово, чак и превише, превише...

Дакле, супер. Ви који будете желели да будете сарадници чућемо се за дан два на ЖРУ ДИвану и да се договоримо како то све треба да изгледа.

Веома битна напомена:

Текстови се пишу ћирилицом сем енглеских речи (или других језика) које се пишу изворним писмом.

Подели на овим сајтовима

• Гости
А сад мало озбиљније, ниси објаснио шта подразумеваш под уредник насловне стране, мислим шта све спада у тај посо, јел се шерује на фејсу сваки текст који поставиш , да ли сваки текст који поставиш контролишеш поруке, да ли могу ауторски текстови итд , мислим јел може ово мало подробније ?

Најбитније је да га постави. Што се тиче шеровања, дељења итд.. то ћемо радити у договору а имамо и човека задуженог за шеровање (мене).

Видите и сами да је насловна страница прилично шарена те има за сваког понешто, а биће још шаренија, мада то зависи од заједничке креативности које , мислим, да нам не мањка.

Подели на овим сајтовима

Текстови се пишу ћирилицом сем енглеских речи (или других језика) које се пишу изворним писмом.

Ok nema problem cirilicom pisem (i to ovom ogoljenom c,c,c) zato sto me mrzi da non stop menjam pismo zbog surfovanja po netu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...