Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Онда се немој баш превише озбиљно схватати...хормонални удари знају бити б аш напорни. Стрепњу реши молитвом и ето, ко нова си. .smesko. Скрени мисли на нешто што волиш да радиш, та узнемиреност брзо пролази и није везана за реалне узрочнике...помаже чај од ноћурка и витамини. Ако ти недостају магнезијум и калцијум у организму такође хоће да узрокују оваква стања. Љубим! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Jesam u toj sam mesecnoj fazi "pred". A i strepim od necega vezano bas za to. Sad bi da "pojedem" sebe. I ja sam baš u istoj fazi kao što si ti navela, sve mi nekako prazno tupo, rutinski. Još da se i ja nadovezem kod mene postoji još uvijek i onaj moj broblem, ne jenjava još... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 драга сестро, Христос воскресе. Као што и сама видиш, осећаш и живиш , наш живот овде на земљи је испуњен страдањима и горчином. Како је рекао старац Тадеј скоро једној жени којој се јавио у сну: нама овај живот није дат за уживање већ као припрема за Царство Небеско. Да би смо скинули старога човека и обукли се у новога морамо много да се намучимо и претрпимо. Теби је Господ да велики крст, телесну болест, јер те пуно воли и жели да будеш светитељка. Зато се труди да увек размишљаш духовно, размишљај да ћеш кроз краткотрајно страдање и муку задобити вечност и место поред мученика у Рају. Увек благодари Господу и Он ће ти онда давати велику снагу и силу да све издржиш, и то са радошћу. Пошто онај други, покварењак, не жели да се ти спасеш и пошто није успео преко тебе саме да те уништи он користи као средство твоје ближње. Пошто живе без Христа он њима лако контролише. Ти буди трпељива , моли се и не свађај колико год можеш, и силом Христовом помоћи ћеш и себи и њима и покварењак ње на крају бити посрамљен. * додаћу твоје име од сада на Проскомидији и увек помињати. Нека тебе и твоје чува Пресвета Богородица и сви свети Биљана, Драгана Милошевић, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Драга Душка, замоли свештеника да ти прочита молитву за здравље а против депресије пробај да отпутујеш на један'два дана, можеш у обилазак нпр. неких светиња, често се организује, није скупо и на време си кући да си опет натовариш обавезе. 4chsmu1 Препородиће те промена, одмор, нова сазнања, људи и утисци.... Душка је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Сви знамо шта је прељуба, али постоји и духовна прељуба, а за то многи нису чули. рецимо када муж не воли жену онакаву каква јесте већ би волео да буде другачија. Тада он врши прељубу над својом женом јер би волео да има другачију жену, Он воли ту идеалну жену својих мисли а не воли своју стварну жену онакву каква јесте. То је духовна прељуба. У твом случају ти не прихваташ оца таквог какав је и то је извор страхова и забринутости. Али сети се да права љубав изгони сваки страх и несигурност. Надам се да увиђаш у чему је твој грех. Друга ствар је да ти у телесном оцу видиш извор своје сигурности уместо да свој живот предаш Богу Оцу и да он буде извор твоје сигурности. Ту си неискрена по питању вере и поверења у Бога. Ето укратко правци у којима би требало да се поправиш, па само напред, Држим ти палчеве! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 @Гром Са вашим закључком где је неко ко болује од церебралне парализе и по питању вере и поверења у Бога неискен, не бих се сложила. Драшко and Душка је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Можда је мало грубо речено, али верујем да мисли да је потребно да се више ослони на Господа. С тим бих се сложила. Драгана Милошевић, Саша од Москве and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Драга Душка, замоли свештеника да ти прочита молитву за здравље Jesam. I protiv straha mi je citao... I eto meni opet svega ponovo, a bilo je popustilo... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 а ти замоли поново, видиш да се демон вратио... Душка је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Неки су лекови горки а неки опет болни. Тако и духовни лекови, неки су горки а неки болни, па људи из жеље да се сачувају бола не попију лек. Хоће ли Драгана попити лек који сам јој дозирао...то зависи од ње саме. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 @Драгана, претерана емотивност тражи од других блискост, сажаљење и епатију, и када то од неких људи добијеш, доживећеш нпр да је nlcph која претерано не придаје значај "емоцијама", "напорна", да требам осећати кривицу и да истински патим, и логично је да ћеш ме доживети као "тешку особу". Емоције никад нису биле добре да се реши нека криза, углавном не интензивне емоције. Обрати пажњу на њих и бирај оне које су добре за твоје здравље. Иначе Вас доживљавам као веома искрену особу. Желим Вам смирење и радост. Gordana . and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Неки су лекови горки а неки опет болни. Тако и духовни лекови, неки су горки а неки болни, па људи из жеље да се сачувају бола не пронађу лек. Хоће ли Драгана попити лек који сам јој дозирао...то зависи од ње саме Громе ви сте лекар? Свештеник? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Громе ви сте лекар? Свештеник? Ако ме стварно поштујеш, онда ми се обраћај на ти! А у вези твојих питања...увиђаш и сам да би било глупо да ти на њих одговорим!? Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Ако ме стварно поштујеш, онда ми се обраћај на ти! А у вези твојих питања...увиђаш и сам да би било глупо да ти на њих одговорим!? не увиђам Громе Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Упс! Већ данима, можда недељама се осећам некако празно, истрошено. Пао ми је праг толеранције, врло брзо испадам из такта.Молитва и мољење су више рутина или шта ли већ, нема дубие за којом вапим. Такво стање при молитви ме нервира.То је проблем. Треба ми промена, али не могу да докучим каква? Плиз! ako želiš promenu ona će i uslediti,onda kad bude pravo vreme. imaj poverenje u Gospoda. svako iskušenje nam je škola izvlači pouke kad god možeš a ako gubiš takt,pa gubi ga, ljudsko si biće,ne moraš t da budeš večito tolerantna, ii gnoriši one čije te ponašanje pogadja (ili se pomoli za njih) Dodje mi da se dobro isplacem po jusu, nego ne smem da placem pred mojima pomislice da se bolest vraca. ma mani se obzira i isplači se ako će ti laknuti, kod mene je to plakanje kontraproduktivno,retko kad plačem ali kad počnem nema teorije da stanem tako da ne praktikujem tu metodu oslobadjanja od stresa ustvari,ono što bih ti najradije rekla je :kaži mi ko te bre dira da dodjem ja da mu pokažem! bighugbighug Драшко, Драгана Милошевић, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука