Штрумпфета Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Можда ће ти ово помоћи: http://moj-dom.me/20...e-sami-kompost/ Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Можда ће ти ово помоћи: http://moj-dom.me/20...e-sami-kompost/ hvala Анастасија је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 мирођија and katja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Ovo cvijeće mi se sviđa ali nemam pojma kako se zove. Piše tamo: Coxcomb flower cupped in young woman's hands, ne znam kakvo je to Coxcomb flower. Da li mogu da se pridruzim..Kod nas ga zovu.. Fićfirić pijetlov cvijet ( orozov cvijet) Htela sam staviti slike ,ali mi ne ide..Ne znam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Postavim ja oboje ponovo jer i moja se slika izgubila: Slike se postavljaju tako da otvoriš taj zeleni kvadrat koji se nalazi ispod onog slova A i smajlika otprilike i tamo potom u taj bar uložiš link od slike pa potom OK. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Hvala Josipe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Djurdjevak Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 njamnjam Vaske, Лидија Миленковић, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 njamnjam .smeha. mislim, stvarno ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 а после кукаш што имаш сто кила Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Češki se to zove "poměnek tj. poměnky" slično kao kod nas "spomenak ili nezaboravak". Хелена Вујовић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 ima li smisla da uopšte navodim koji je moj omiljeni cvet "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 ima li smisla da uopšte navodim koji je moj omiljeni cvet bela rada ? katja је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука