Zayron Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Homoseksualizam se reklamira svugde. Ja koliko sam shvatio ne reklamira, oni hoće samo da se na njih ne gleda ko u šesnaestoglavu aždaju kad prolaze ulicom, kao što niko ne gleda ni ostale. Njihov cilj nije ustvari da se istaknu već baš obrnuto, da postanu ostalim nezanimljivi natoliko da kad neko vidi dva dečka ili dvije cure otprilike u istim tim situacijama u kojima je moguće vidjeti i momke s curama na ulici, niko ne gleda u njih ko u sedmo svjetsko čudo. Kad hodaju po ulici na primjer pekar i njegova žena, automehaničar i njegova cura, učiteljica s mužem, pop i popadija niko ne kaže ah to su oni heteresoksualni ili ne znam kakvi "seksualni".već kažu to je onaj pekar sa ženom, onaj automehaničar s curom, ona učiteljica s mužem ili oni pop i poadija. A nikom ne pada prvo na pamet njihova ta neka seksualnost njihova kad se sretne s njima na ulici ili ode s njima u kafić sjest popričat uz kafu. Niko pri tom ne misli na to šta oni rade tamo u krevetu, kakav seksualni život vode ili ne vode, imaju ili nemaju i koliko, kako a na koji sve način su seksualni, jesu li pri tom sami ili si tu i tamo još pozovu nekog u krevet, muškog ili žensku itd. Tako kako sam shvatio to isto hoće gay i lezbe za sebe, pokušavali su i prije pa to nije išlo nikako al sad su više izgubili strpljenje i živce koliko ja vidim. Pa su si rekli eto vam na sad Sodoma i Gomora, pa kad naviknete na nju, biće za vas normalna stvar kad uvidite dvije cure il dva dečka kako se ljube pri susretu ili rastanku, na pozdrav i slično isto kao što se ljube i ostali. Dakle efekat šoka, kad se većinska populacija prestane šokirati svim i svačim i postane joj to više manje svejedno i indiferentno a budu si gledat svaki svog posla a ne zabivat se time šta rade drugi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Homoseksualizam se reklamira svugde. Shodno tvojim godinama moram te pitati da li znas da homoseksualnost nije nista manji greh od rukobluda.... Da li se i ovog drugog gnusas istom silinom? Svako dobro. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Ja koliko sam shvatio ne reklamira, oni hoće samo da se na njih ne gleda ko u šesnaestoglavu aždaju kad prolaze ulicom, kao što niko ne gleda ni ostale. Njihov cilj nije ustvari da se istaknu već baš obrnuto, da postanu ostalim nezanimljivi natoliko da kad neko vidi dva dečka ili dvije cure otprilike u istim tim situacijama u kojima je moguće vidjeti i momke s curama na ulici, niko ne gleda u njih ko u sedmo svjetsko čudo. Kad hodaju po ulici na primjer pekar i njegova žena, automehaničar i njegova cura, učiteljica s mužem, pop i popadija niko ne kaže ah to su oni heteresoksualni ili ne znam kakvi "seksualni".već kažu to je onaj pekar sa ženom, onaj automehaničar s curom, ona učiteljica s mužem ili oni pop i poadija. A nikom ne pada prvo na pamet njihova ta neka seksualnost njihova kad se sretne s njima na ulici ili ode s njima u kafić sjest popričat uz kafu. Niko pri tom ne misli na to šta oni rade tamo u krevetu, kakav seksualni život vode ili ne vode, imaju ili nemaju i koliko, kako a na koji sve način su seksualni, jesu li pri tom sami ili si tu i tamo još pozovu nekog u krevet, muškog ili žensku itd. Tako kako sam shvatio to isto hoće gay i lezbe za sebe, pokušavali su i prije pa to nije išlo nikako al sad su više izgubili strpljenje i živce koliko ja vidim. Pa su si rekli eto vam na sad Sodoma i Gomora, pa kad naviknete na nju, biće za vas normalna stvar kad uvidite dvije cure il dva dečka kako se ljube pri susretu ili rastanku, na pozdrav i slično isto kao što se ljube i ostali. Dakle efekat šoka, kad se većinska populacija prestane šokirati svim i svačim i postane joj to više manje svejedno i indiferentno a budu si gledat svaki svog posla a ne zabivat se time šta rade drugi. Јел то сада, Јосипе, хоћеш да нам кажеш да папа не долази у Ниш зато што Србија ускраћује људска права хомосексуалцима и њима сличнима и све док " већинска популација " не прихвати за нормално оно што је општеприхватљиво у Ватикану - папа неће доћи ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Samo kad bi se trolejbusima gadjali. Jesi ti nekad cuo za jednu veliku istinu pravoslavlja da Bog voli SVE gresnike, cak i demone?! Najbolja slika na netu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Shodno tvojim godinama moram te pitati da li znas da homoseksualnost nije nista manji greh od rukobluda.... Da li se i ovog drugog gnusas istom silinom? Svako dobro. Naravno da znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Ma treba papa da dodje , da nam malo propoveda jasenovacko hriscanstvo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Ma treba papa da dodje , da nam malo propoveda jasenovacko hriscanstvo ... Kako misliš jasenovačko Hrišćanstvo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Naravno da znam. Nisi mi odgovorio na drugo pitanje. Zasto se vernici vise bore protiv homoseksualaca nego protiv rukobludnika ili silovatelja? Da li im ovi potonji manje smetaju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Nisi mi odgovorio na drugo pitanje. Zasto se vernici vise bore protiv homoseksualaca nego protiv rukobludnika ili silovatelja? Da li im ovi potonji manje smetaju? Шта је рекао папа када су му саопштили да долази у Ниш? : Куде е тај Ниш? ) Александрида је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Шта је рекао папа када су му саопштили да долази у Ниш? : Куде е тај Ниш? ) Meni ne smeta Ja volim da dodje i kiril i papa i irinej... vec sam poceo da rezbarim neke krstice i druge verske ukrase, ima para da namlatim na vas racun Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Nisi mi odgovorio na drugo pitanje. Zasto se vernici vise bore protiv homoseksualaca nego protiv rukobludnika ili silovatelja? Da li im ovi potonji manje smetaju? Ovako svakom ima spasa kada se pokaje za svako ne delo što je učinio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Јел то сада, Јосипе, хоћеш да нам кажеш да папа не долази у Ниш зато што Србија ускраћује људска права хомосексуалцима и њима сличнима и све док " већинска популација " не прихвати за нормално оно што је општеприхватљиво у Ватикану - папа неће доћи ? Ma jok, sve to smo mi imali i u Češkoj i na kraju nikom ništa. Danas nekog gaya i homoseksualca ne možeš naći na ulici da demonstrira ili da se bilo kako drugačije ispoljava ni kad bi ti ih za lijeka trebalo. Danas imaju ta partnerstva i nit se čuju niti ih je gdje vidjet. Oni dobili šta su htjeli i ne smaraju više, ljudi isto tako imaju mir i pokoj od njih a nije ih više nigdje vidjet, ni na ulici ni na TV ni bilo gdje drugdje. Prosto nezanimljivi. Previše pažnje poklanjate besmislicama i suvišno se opterećujete njima. Isto tako kao i tom hoće li papa doći ili neće u Srbiju. Kad njemu bude prijeka potreba doći uradiće to tako i neće pitati nikoga ništa ni SPC ni patrijarha Irineja. Jednostavno je to sad visoka crkvena diplomacija, papa iako bi mogao doći u Srbiju i da nikog ništa ne pita ipak to ne čini jer je to tako u duhu ekumenizma ili zbližavanja Crkvi te međusobnog većeg obostranog uvažavanja itd. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Шта је рекао папа када су му саопштили да долази у Ниш? : Куде е тај Ниш? ) Nisu pape američki predsjednici, hahahaha. Ovaj papa na primjer je odlično poiznavao cijeli istočni Balkan, on je odlično znao i "kude e taj Niš". A i papa Wojtyla, John Paul II je bio odličan u geografiji, njemu nikakvi atlasi ni globusi nisu bili više ni potrebni, toliko je toga proputovao da je ušao u Guinessovu knjigu rekorda. On je znao tačno gdje je Niš. http://en.wikipedia....Pope_John_XXIII In 1925 Pope Pius XI appointed him Apostolic Visitor to Bulgaria, and in 1935 he was appointed as Apostolic Delegate to Turkey and Greece. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Nisu pape američki predsjednici, hahahaha. Ovaj papa na primjer je odlično poiznavao cijeli istočni Balkan, on je odlično znao i "kude e taj Niš". A i papa Wojtyla, John Paul II je bio odličan u geografiji, njemu nikakvi atlasi ni globusi nisu bili više ni potrebni, toliko je toga proputovao da je ušao u Guinessovu knjigu rekorda. On je znao tačno gdje je Niš. http://en.wikipedia....Pope_John_XXIII In 1925 Pope Pius XI appointed him Apostolic Visitor to Bulgaria, and in 1935 he was appointed as Apostolic Delegate to Turkey and Greece. To je tačno što si rekao za papu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Nisi mi odgovorio na drugo pitanje. Zasto se vernici vise bore protiv homoseksualaca nego protiv rukobludnika ili silovatelja? Da li im ovi potonji manje smetaju? Ma jok,samo oni ne prave parade pa borba nije mediski ispraćena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука