Драшко Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 И мени се није свидело у први мах то што су неке групе затворене, (како ли уопште настају питам се .mislise. ) и што то све то делује као неки клан или већ том слично Разумем Ратка, али после се мислим, па има толико лепих ствари на форуму, форум је у већини отворен и све се види, и профили, и ко ти гледа профил и амини, и пријатељи Ми не можемо увек у свему да будемо заједно , не слажемо се сви , "не мешамо се" Толико људи у животу , блиских, чак сродника најближих, уопште ми нису за "мешати се и дружити", као да смо од другог материјала и то су велика искушења понекад Ајд да нам буде лепо колко год може за остало Помози Боже DankaM је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 сад и име смета ... јел вама људи на улици сметају и како изгледају, јел имате предрасуде и према њима или само испред монитора? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 нисам алудирао на име "клан" у твојој теми, него сам рекао да ми групе делују као кланови, односно у први мах ми је то сметало имам предрасуде, али то нема везе са овим, мислим да је природно да се људи групишу у неке "тимове" , "Екипе".... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 бај д веј, ево и ја најзад приступих групи Моба.......леп назив и лепа тема "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 бај д веј, ево и ја најзад приступих групи Моба.......леп назив и лепа тема поклек'о си снобизму, ццц greengrin greengrin greengrin Драшко је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346855045' post='704693] а сад је и принцип дружења снобовски, јел сад не треба више ни да бирам с ким се дружим? ti si Klanovodja ! :D moze ti se greengrin greengrin greengrin није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 ti si Klanovodja ! :D moze ti se greengrin greengrin greengrin администратор уместо администратора, isnogood постао isthereworse greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 У потпису мене маленог, постоји молитва њега Богуугодног.... Научити прихватати јесте најтеже али не и немогуће---- Александрида је реаговао/ла на ово 1 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346882989' post='704909] администратор уместо администратора, isnogood постао isthereworse meni se svidza !!!!!!! 29dz8zk 29dz8zk 29dz8zk Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Nađi vremena za smeh, smeh je muzika duše… (jevrejska mudrost, naravno). Samo opušteno i sa ljubavlju i osmehom. Zašto je Svet toliko lep i Svet. Poludeću od ljubavi. Биљана, И.стојковић, Александрида and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Hteo sam juce ovde da napisem nesto veoma pametno, ali mi u sred pisanja nastao net, nesto zabagovali i sve otisli u k..... Net mi je sad stigao, ali sam ja zaboravio sta sam hteo da napisem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Hteo sam juce ovde da napisem nesto veoma pametno, ali mi u sred pisanja nastao net, nesto zabagovali i sve otisli u k..... Net mi je sad stigao, ali sam ja zaboravio sta sam hteo da napisem. Отвори групу. Обавезно да буде слободна и независна. И да то буде наглашено. Што ће је разликовати од блога или тема на форуму као што се мрав пешадинац и мрав прашинар разликују... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука