Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 ...врло препоручљиви за децу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Besede_Isusa_Hrista_transcoded.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Danilo_medju_lavovima.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Samson_i_Dalila.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 DesetBozijihZapovesti.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 disney prince of egypt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Hristova_cuda.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Rodjenje_Isusovo.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Prica_o_Mojsiju.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2009 Tajna_vecera_Raspece_i_Vaskrsenje.avi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 korisni crtaci, ja sam ih preporucio mladjim generacijama 0442_feel Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Погледајте, а за клинце посебно, изузетно лепо урађен анимирани филм "Десет божијих заповести" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука