Ромејац Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Сит гладноме не верује... Јадранка-Дервента, feeble and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Mučenička crkva sa onakvim voznim parkom?Ne bih rekao da se u SPC bilo ko muči. Kako možeš ovako nešto da napišeš,imaš li neka mijerila u glavi pobogu,jel treba ja da ti možda crtam kolika je SPC mučenica,šta si se uhvatio nekakvog voznog parka,pa nije vozni park i par pojedinaca cijela SPC Јадранка-Дервента, Пг and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Да ли је могуће да Римокатоличка црква ради овакве ствари у 21. веку!? ЈАДНО! Баба је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Да ли је могуће да Римокатоличка црква ради овакве ствари у 21. веку!? ЈАДНО! Vuk dlaku menja, al cud nikada. Mogu da prodju i eoni, isto bi bilo. Sve je isto od pocetka samo se menja ambalaza. Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Зашто ли је то тако? Шта их покреће на тако гнусне ствари? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Зашто ли је то тако? Шта их покреће на тако гнусне ствари? Ово је метафизичко питање DYNABLASTER and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 http://sh.wikipedia.org/wiki/Pri%C4%8Da_o_drvetu_i_plodovima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 @ Дејан Бићанић ,nadam se da razlikuješ Srbe iz HR. i Srbe iz Krajine,u suprotnom mi nanosiš tešku duševnu bol,pa bi te zamolio da vodiš računa o tome,moj niko nikada ni jednog jedinog dana nije živio u Hrvatskoj državi od danas pa u rikverc 450 godina. a cijenim da mi je porijeklo od starina hercegovačko,jer mi se rodno selo mog tate zove trebinja,đe je lijepa pravoslavna crkva u kojoj sam i sam kršten u sred komunizma.A pravoslavlje je u Krajini staro kao i u Raškoj,tu mislim na Dalmaciju i Liku konkretno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Да, слажем се да је метафизичко питање, али се не могу начудити. Римокатолици, тј. Хрвати признају Христа за свог Спаситеља, али патолошки мрзе близак народ. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Мала дигресија, кад је моја жена била у гимназији, дођоше им два момка у одељење из Ливна. Избеглице. Храбри београдски момци из гимназије су их одмах мало истамбурали (ваљда братска добродошлица шта ли већ) Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Класика. "Рукији" увек и свугде прођу на сличан начин. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Мала дигресија, кад је моја жена била у гимназији, дођоше им два момка у одељење из Ливна. Избеглице. Храбри београдски момци из гимназије су их одмах мало истамбурали (ваљда братска добродошлица шта ли већ) То се десило и неким ливњацима овде код мене, наиме неке "Србенде" су мислиле да су Маџари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Да, слажем се да је метафизичко питање, али се не могу начудити. Римокатолици, тј. Хрвати признају Христа за свог Спаситеља, али патолошки мрзе близак народ. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/SerafimRouzTumacenjePostanja/Lat_SerafimRouzTumacenjePostanja44.htm Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Лако је рмк свештеницима да оду кад иза њих стоји њихова држава, али код нас се затварају очи пред проблемима на терену. Неки свештеници су провели четири године са народом и кад су ти крајеви пали или предати после Дејтона, нико се није потрудио да види где ће добити парохије, него се све сводило на неку милостињу. Може Црква да ради одлично свој посао, али ако нема подршку народа и државе слаба вајда. Већ сам писао о рмк свештенику који је провео зиму у камп кућици на темељима срушене цркве. Долазили се представници РХ да га обиђу, ХТВ га је сликала као мученика, а на пролеће је почела обнова коју су радиле хрватске фирме парама које је дала РХ. Док код нас .... Блпоч.патријарх Павле је био деценијама епископ на КиМ, обилазио народ, служио, писао извештаје и опет није могао да прекине исељавање и заустави злочине. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Без обзира шта је Србе навело да пређу у Католичку веру нема оправдања јер и у искушењу прави верници не мењају своју веру. Ја знам да је њима веома тешко и да је много лакше нама што ово пишемо , али ако човеку гори кандило вере у срцу он се од своје вере неће одрећи и у тешкој ситуацији. kordun је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука