Jump to content

Naš kutak engleskog jezika

Препоручена порука

kompletni testovi za sve jezike i sve kategorije sa okružnog takmičenja od danas 26.marta 2011. možete preuzeti u jednoj zip arhivi ovde

http://www.4shared.com/file/Bi9YWKpe/testovi_strani_jezik_okruzno.html

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 581
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

otvorio sam novu temu... štos je super al ne ide da stoji u temi sa testovima  :drugarstvo:

19584910150464201475192.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mislim da je ovo Blaž Slišković  :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

ali najjač fora u svemu je što ga sve razumem  :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

po nekim principima-ako se postigne komunikacijska efikasnost-to je to,bez obzira na lošu gramatiku

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

http://www.4shared.c...e12vremena.html

Engleski jezik - Građenje 12 vremena

- 160 nepravilnih glagola sa audio izgovorom

- 370 pravilnih glagola

Ovde se nalazi detaljno uputstvo sa matematički univerzalnom matricom u tabeli za građenje svih 12 vremena u Engleskom jeziku. To je moj lični rad na kojem sam duže vreme radio, a razultat je izučavanja više izvora o Engleskoj gramatici. Koji ne znaju upotrebu svih 12 vremena, a VEĆINA KOJI KORISTE ENGLESKI TO NE ZNAJU, neka preuzmu ovo, i sigurno će im ta tema biti jasnija, a nekima i 95% jasna.

engleskivremena.jpg

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...