Маша Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 http://www.monahkalist.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 trapa рече: 319.gif? ??? ??? ????? ???? ?? ????? ??????? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Новембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Калист животни пут је заиста чудесан. Ово ће да буде као наша верзија руског филма острво. Једва чекам. Треба наћи правог глумца као код браће Руса. Иначе лик Анатолиј није потпуно измишљен већ је рађен на основу житија једног јуродивог монаха чиними се Теофила. Његово житије можете наћи у књизи "Сила Божија у немоћи се показује" хиландарско издање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Ја сам ову књигу прочитао пре 20-так год. у возу, путујући из Београда за Јагодину. Сва срећа увек смо имали брзе пруге 0442_feel , па сам имао довољно времена да јој се посветим... Дивна књига, заиста, овај младић је ставио тешко бреме одговорности да је преточи у филм. На мене је извршила велики утицај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 http://www.monahkalist.rs/ jel neko zna nesto preciznije i pouzdanije o ovom? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganmk Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Здраво незнам дали содржината на филмот е вистинита , иако постојат местатa кои се во неa споменати. Ве молам ако некој знае повеке за авторот нека пиши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Зна ли неко шта се дешава са овим пројектом ? Је ли овај филм завршен ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Ima li ikakvih novih informacija vezanih za film? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Не знам ништа о овоме, па ако може неко да објасни, молим вас? 8084.gif Да ли је пројекат замишљен и неостварен или се још увек ради на томе, ако је снимљен да ли је могуће да се негде купи? Машо да ли ти знаш нешто о овоме пошто си ти поставила линк? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Духовна Брећо и сестре ! Помаже Бог Браћо моја тек сада сам "набасао" на овај пост па ме интересује да ли може и где да се погледа "Филм о Монаху Калисту" ? Када сам отворио адресу има само слика и пропратни текст и ништа више 0409_feel ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Мислим да филм још није урађен или се варам? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Хвала Оче Иване нисам био упознат :cheesy2: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон::Горан Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Колико ја знам филм се још ради. Ако речи ове, пут неког‘ ливана, и у срцу вашем, љубављу разграна, помените вашим молитвама раба, бескорисног Бож‘јег ђакона Горана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?????::????? рече: ?????? ?? ???? ???? ?? ??? ????. ?????? ??? ??? ?????? ! ?.?. ???????? ???????? ?????? "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука